Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ήττες που στοίχησαν…

Ήττες που στοίχησαν…

Aca-U17-pr-Latsia (29)


Πολύ κακός ο απολογισμός των ομάδων της ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην 11η αγωνιστική των Πρωταθλημάτων στις μικρότερες ηλικίες. Σε οκτώ παιχνίδια η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε μόλις μια νίκη, ενώ δέχθηκα εφτά ήττες… Σε τρεις ομάδες μας η ήττα είχε μεγάλο αντίκτυπο αφού έπεσαν από την κορυφή, όπου βρίσκονταν για εβδομάδες… Δύο έχασαν και το αήττητο τους μάλιστα.

Το μοναδικό θετικό της εβδομάδας ήταν η νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U17 (του προαιρετικού). Παρέμεινε στην κορυφή η ομάδα μας, που πλέον δεν έχει συγκάτοικο.

Όλες οι ομάδες κάτω των 13 έφυγαν από το γήπεδο χωρίς βαθμολογικό κέρδος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ U13α δεν μπόρεσε να κοντράρει τον αιώνιο και δέχθηκε βαριά ήττα. Η β’ ομάδα μας στη Λευκωσία προσπάθησε όμως υπέκυψε στον αντίπαλο. Μέχρι το τέλος το πάλεψαν οι ομάδες των Κλιμακίων Λεμεσού και Πάφου, όμως στο τέλος δέχθηκαν την ήττα.

Οι πολλές απουσίες στοίχησαν στην ΟΜΟΝΟΙΑ U15, που στο Λευκωσιάτικο ντέρμπι δεν έδειξε πως μπορούσε να διεκδικήσει τη νίκη. Τελικά δεν πήρε ούτε τον ένα βαθμό, κάτι που την έριξε από την 1η θέση, σπάζοντας και το αήττητο της.

Απρόσμενη ήττα για την ΟΜΟΝΟΙΑ U17, που έχασε ένα δικό της παιχνίδι. Το πλήρωσε με το αήττητο της και την κορυφή.

Η μοναδική νίκη ήρθε από τους μικρούς της ομάδας κάτω των 17 που αγωνίζεται στο προαιρετικό πρωτάθλημα. Άνετη νίκη, χωρίς να πιεστεί, η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε το τρίποντο και έμεινε μόνη στην κορυφή.

Την ήττα δέχθηκαν οι Νέοι και έμειναν πάρα πολύ πίσω από τις πρώτες θέσεις.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των ομάδων μας στην 11η αγωνιστική:

U13 Αποελ – ΟΜΟΝΟΙΑ (1) 4-0
U13 ΟΜΟΝΟΙΑ (2) – Ολυμπιακός 0-4
U13 ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λάρνακας) – Αναγέννηση Δερύνειας 1-3
U13 ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λεμεσού) – Καρμιώτισσα 0-1

U15 Ολυμπιακός – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-0

U17 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΛ 2-3
U17 ΟΜΟΝΟΙΑ – Εθνικός Λατσιών 3-0 (Προαιρετικό Πρωτάθλημα)

U21 Άρης – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-0

Δείτε όλες τις βαθμολογίες εδώ.