Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ντέρμπι σε τρεις ηλικίες

Ντέρμπι σε τρεις ηλικίες

Aca-U17-anorthosi (9)


Ντέρμπι σε τρεις ηλικίες περιλαμβάνει αυτή την εβδομάδα το πράσινο πρόγραμμα της ακαδημίας ποδοσφαίρου του τριφυλλιού. Το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις των οκτώ ομάδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ξεχωρίζει το αιώνιο ντέρμπι κορυφής στους U13, το επίσης ντέρμπι κορυφής στους U15, αλλά και το ντέρμπι την πρωτοπόρου ΟΜΟΝΟΙΑΣ U17. Στοχεύουν σε νίκες οι πράσινοι, μικροί και μεγάλοι, έτσι ώστε να διατηρηθούν στην κορυφή τέσσερις από τις ομάδες μας και οι υπόλοιπες να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση.

Σε ένα αιώνιο ντέρμπι, ανεξαρτήτως ηλικίας, όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ U13α αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Αποέλ, με το οποίο ισοβαθμεί στην κορυφή και θέλει να πάρει το διπλό. Το παιχνίδι κόντρα στην πιο δυνατή ομάδα του ομίλου δίνει η Β’ ομάδα της Λευκωσίας και θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εντός έδρας αναμετρήσεις δίνουν οι ομάδες των κλιμακίων Λεμεσού και Λάρνακας και στοχεύουν να συνεχίσουν νικηφόρα.

Μετά τις πρώτες απώλειες μια εβδομάδα πριν στο αιώνιο ντέρμπι, η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 θέλει οπωσδήποτε νίκη στον αγώνα με τον συγκάτοικο στην κορυφή, Ολυμπιακό. Τριπλής παραλλαγής ντέρμπι, που θα εάν έχει νικητή θα είναι η ομάδα που έβγαλε περισσότερο πάθος και θέληση για το τρίποντο.

Προέρχεται από μεγάλη νίκη και με ανεβασμένη ψυχολογία πάει για ακόμη μια νίκη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 έχει ντέρμπι όμως αυτή ορίζει τη μοίρα της και εάν έχει καλή απόδοση θα κερδίσει. Παίζουν εντός έδρας οι πράσινοι, έχουν το πλεονέκτημα και καλούνται να το εκμεταλλευτούν.

Εύκολο φαινομενικά παιχνίδι έχουν οι πράσινοι κάτω των 17 στο προαιρετικό πρωτάθλημα, όμως στο γήπεδο θα δούμε εάν αποδειχθεί τέτοιο. Μόνο το τρίποντο που θα τους διατηρήσει στην κορυφή σκέφτονται οι πράσινοι.

Έξοδος στη Λεμεσό για τους Νέους, που προέρχονται από δύο σερί ισοπαλίες. Πρέπει να κερδίσουν έτσι ώστε να αναρριχηθούν βαθμολογικά.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής: 

Σάββατο 28 Νοεμβρίου

U13 09:00 Αποελ – ΟΜΟΝΟΙΑ (1) Γήπεδο Πασκάλ
U13 09:00 ΟΜΟΝΟΙΑ (2) – Ολυμπιακός Γήπεδο Ασπίς Γερίου
U13 09:00 ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λαρ.) – Αναγέννηση Δερύνειας Κοινοτικό Πύλας
U13 11:00 ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λεμ.) – Καρμιώτισσα Γήπεδο Δόξας Πολεμιδιών

U17 11:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΛ Βοηθητικό Μακαρείου

Κυριακή 29 Νοεμβρίου

U15 09:00 Ολυμπιακός-ΟΜΟΝΟΙΑ Γήπεδο Ασπίς Γερίου

U17 12:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – Εθνικός Λατσιών (Προαιρετικό Πρωτάθλημα) Γήπεδο Ασπίς Γερίου

U21 14:30 Άρης – ΟΜΟΝΟΙΑ Γήπεδο Κωστάκης Χριστοφόρου