Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Τέσσερις… πατούν κορυφή!

Τέσσερις… πατούν κορυφή!

Aca-U17-anorthosi (28)


Τέσσερις ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ βρίσκονται στην κορυφή των Πρωταθλημάτων τους μετά και την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής στις μικρότερες ηλικίες. Τρεις από αυτές έχουν συγκάτοικο, ενώ μια τον ξεφορτώθηκε το Σάββατο που πέρασε.

Ο απολογισμός των εφτά ομάδων μας που είχαν αγώνα ήταν τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μια ήττα. Ξεχωρίζει η σπουδαία επικράτηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U17 στο ντέρμπι κορυφής.

Εύκολο τρίποντο πήρε η ΟΜΟΝΟΙΑ U13α, που συνέχισε στην κορυφή του Β’ Ομίλου, έχοντας όμως παιχνίδι περισσότερο από τον αιώνιο με τον οποίο συγκατοικεί. Από δικά της λάθη έχασε η ΟΜΟΝΟΙΑ U13β, όμως αφήνει πίσω της το παιχνίδι αυτό και επικεντρώνεται στη συνέχεια. Επιτέλους νίκη για τους μικρούς της Λάρνακας, που έστω και δύσκολα κέρδισαν αυτή την αγωνιστική.

Ήταν δύο, τώρα έγιναν τρεις. Μετά την ισοπαλία στο αιώνιο ντέρμπι για την ΟΜΟΝΟΙΑ, η ομάδα μας συγκατοικεί στην κορυφή με τον Ολυμπιακό και το Αποέλ. Ο αιώνιος έχει παιχνίδι περισσότερο. Στην επόμενη αγωνιστική οι πράσινοι αντιμετωπίζουν τους μαυροπράσινους.

Σπουδές σημασίας διπλό πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ U17. Οι πράσινοι απολαμβάνουν πλέον τη μοναξιά της κορυφής, μετά την επικράτηση τους στο ντέρμπι. Ήταν καλύτεροι και απέδειξαν πως άξιζαν τους τρεις βαθμούς, που τελικά πήραν με το σπαθί τους!

Δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει τον ΑΣΙΛ η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 του προαιρετικού πρωταθλήματος. Η ομάδα μας πέτυχε οκτώ γκολ, χωρίς να δυσκολευτεί πολύ και διατηρήθηκε στην 1η θέση, έχοντας συγκάτοικο τον αιώνιο αντίπαλο.

Στη μέση της βαθμολογίας παρέμειναν οι Νέοι, μετά και την ισοπαλία στη 10η αγωνιστική.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των ομάδων μας στην 10η αγωνιστική:

U13 ΟΜΟΝΟΙΑ (1) – Εθνικός Λατσιών 11-0
U13 Αποέλ – ΟΜΟΝΟΙΑ (2) 3-1
U13 ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λάρνακας) – Οθέλλος Αθηαίνου 1-0

U15 ΟΜΟΝΟΙΑ – Αποέλ 2-2

U17 Ανόρθωση – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2
U17 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΣΙΛ 8-0 (Προαιρετικό Πρωτάθλημα)

U21 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΘΟΪ 1-1

Δείτε όλες τις βαθμολογίες εδώ.