Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ 4 νίκες, 2 “Χ” και μια διακοπή

4 νίκες, 2 “Χ” και μια διακοπή

Aca-U17-paeek (6)


Αήττητες πέρασαν αυτή την εβδομάδα οι ομάδες της ακαδημίας ποδοσφαίρου στα Πρωταθλήματα Παίδων και Νέων. Απολογισμός ήταν 4 νίκες, δύο ισοπαλίες, ενώ μια αναμέτρηση διακόπηκε με υπαιτιότητα του αντιπάλου.

Στο Πρωτάθλημα U13, η ΟΜΟΝΟΙΑ (1) θα πάρει τους βαθμούς στα χαρτιά, αφού ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να συνεχίσει στον αγώνα, παίζοντας με λιγότερους από 7 παίκτες. Ρεπό είχε η δεύτερη μας ομάδα στη Λευκωσία. Οι πράσινοι της Λεμεσού έμειναν στην ισοπαλία 2-2, έχοντας για σκόρερ τους Αντρέα Δημητρίου και Γιώργο Μιχαήλ. Ισόπαλοι, με το ίδιο σκορ, εξήλθαν τα τριφυλλάκια της Λάρνακας, με σκόρερ για την ομάδα μας τους Αντώνη Παναγή και Αντρέα Βαρναβίδη.

Σε τροχεία κατάκτησης της 1ης θέσης και πρόκρισης στο Elite συνέχισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U15. Οι πράσινοι κέρδισαν την ΠΑΕΕΚ, έχοντας για σκόρερ τον Θεολογο Χριστούδια και τον Ανδρόνικο Κακουλλή εις διπλούν.

Με ανατροπή στο σκορ, η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 επικράτησε του Ερμή εντός έδρας. Οι Νικόλας Πατσής και Νικόλας Ραφαήλ Βιλοάρης σκόραραν για την ομάδα μας.

Στην κορυφή παρέμεινε η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 που αγωνίζεται στο προαιρετικό. Οι πράσινοι πέρασαν από την έδρα της Ανόρθωσης με τεσσάρα. Σκόρερ ο Άλεξ Μάρτιν με δύο γκολ, ενώ από ένα σημείωσαν οι Σταύρος Χριστοφόρου και Αλέξιος Μερακλής.

Λυτρωτής ο Άγγελος Χρυσοστόμου για του Νέους. Η ομάδα μας κέρδισε 1-0 την Πάφο, πετυχαίνοντας γκολ στο 89ο λεπτό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας στην 19η αγωνιστική των Πρωταθλημάτων τους:

U13 Ολυμπιακός – ΟΜΟΝΟΙΑ (1) Διακόπηκε όταν το σκορ ήταν 0-2
U13 Ανόρθωση – ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λεμ.) 2-2
U13 ΟΜΟΝΟΙΑ – Εθνικός Άχνας 2-2 (Κλ. Λάρ.)
U15 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΑΕΕΚ 3-0
U17 ΟΜΟΝΟΙΑ – Ερμής 2-1
U17 Ανόρθωση – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-4 (Προαιρετικό Πρωτάθλημα)
U21 ΟΜΟΝΟΙΑ – Πάφος 1-0

Δείτε ΕΔΩ τις βαθμολογίες όλων των Πρωταθλημάτων.