Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Τέσσερις πράσινοι ενισχύουν την Εθνική Παίδων U17

Τέσσερις πράσινοι ενισχύουν την Εθνική Παίδων U17

Aca-U17-apollonas (7)


Η Εθνική Παίδων U17 έχει προγραμματισμένη προπόνηση την ερχόμενη Τρίτη και το παρών τους θα δώσουν τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε 25 παίκτες, ανάμεσα σε αυτούς, οι Στέλιος Ιακώβου, Ιάκωβος Παναγή, Σταύρος Χριστοφόρου και Κωνσταντίνος Λοΐζου. Ενισχύουν την Εθνική ομάδα οι τέσσερις πράσινοι, που συνεχίζει την προετοιμασία της με την προπόνηση στο Δημοτικό στάδιο Αραδίππου.

Ο Πάμπος Πίττας παρακολουθώντας αρκετά παιχνίδι του Πρωταθλήματος U17 και Προαιρετικού Πρωταθλήματος U17 έχει δημιουργήσει μια πολύ καλή εικόνα για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές. Για αυτό και κάλεσε τους συγκεκριμένους παίκτες του τριφυλλιού.

Ο Στέλιος Ιακώβου, βασικό στέλεχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U17, αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια φέτος, μετρώντας και τρία γκολ. Ο συμπαίκτης του στην ομάδα, Ιάκωβος Παναγή, μετράει 18 συμμετοχές και ένα γκολ.

Με την ομάδα U17 στο Προαιρετικό αγωνίζονται οι Χριστοφόρου και Λοΐζου. Ο πρώτος, εκ των αρχηγών της ομάδας, έχει παίξει σε 18 αγώνες, σκοράροντας 20 φορές. Ο δεύτερος υπερασπίστηκε 12 φορές την εστία της ομάδας, κρατώντας την ανέπαφη τις μισές από αυτές.