Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Λευκή ισοπαλία σε ένα… εχθρικό περιβάλλον

Λευκή ισοπαλία σε ένα… εχθρικό περιβάλλον

Aca-U17-elite-olimpiakos (37)


Πρώτη απώλεια για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο Πρωτάθλημα Elite U17. Η ομάδα μας έμεινε στο 0-0 κόντρα στον Ακρίτα Χλώρακας εκτός έδρας. Σε ένα εχθρικό περιβάλλον διεξήχθη η αναμέτρηση, με τους γηπεδούχους και τη διαιτησία να δείχνουν μίσος προς τους πράσινους. Η ομάδα μας ήταν σαφώς καλύτερα, είχε μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρει όμως χάθηκαν και αρκετές μάλιστα στο τελευταίο δεκάλεπτο, με μεγαλύτερη αυτή όπου το δοκάρι στάθηκε αντίπαλος μας. Αυτό όμως δεν αναιρεί πως ο διαιτητής αρνήθηκε δύο καθαρά πέναλτι στο τριφύλλι, ενώ δεν τιμωρούσε με κάρτες τα σκληρά μαρκαρίσματα των αντιπάλων.

Ασφαλώς δεν έλειψαν τα καραγκιοζιλίκια, αφού όπως κάθε μικρή ομαδούλα όταν παίζει με μεγάλο αντίπαλο και κρατάει αποτέλεσμα προσπαθεί να βρει τρόπους να το διατηρήσει. Σχεδόν σε όλο το δεύτερο μέρος οι παίκτης του Ακρίτα έκαναν καθυστέρηση πέφτοντας στο έδαφος.

Δεν αποτελούν δικαιολογία όμως όλα αυτά και πλέον η ομάδα μας αφήνει πίσω το παιχνίδι αυτό και βλέπει τη συνέχεια. Οι πράσινοι του Ανδρέα Δαρείου θα κάνουν τα πάντα για να στεφθούν πρωταθλητές στο τέλος της χρονιάς.