Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Λευκωσιάτικο ντέρμπι στην πρεμιέρα των Παίδων

Λευκωσιάτικο ντέρμπι στην πρεμιέρα των Παίδων

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των Παγκύπριων Πρωταθλημάτων Παίδων U13, U14, U15 και U16 περιόδου 2016-17. Στα Πρωταθλήματα θα συμμετάσχουν 20 ομάδες και όλες θα αγωνιστούν μεταξύ τους εντός και εκτός έδρας. Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, ενώ η 38η και τελευταία αγωνιστική θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 27-28 Μαΐου. Στα Πρωταθλήματα U15 και U16 η κάθε ομάδα θα αγωνίζεται με τον ίδιο αντίπαλο ενώ το ίδιο ισχύει και για τα Πρωταθλήματα U14 και U13, με αντίθετες έδρες.


Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά το πρόγραμμα των ομάδων μας.

Στην 1η αγωνιστική οι τέσσερις ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (U13, U14, U15, U16) θα τεθούν αντιμέτωπες με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Μια εβδομάδα αργότερα οι πράσινοι κοντράρονται με τη Δόξα, ενώ στην 3η αγωνιστική η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει ντέρμπι απέναντι στον Απόλλωνα. Το αιώνιο ντέρμπι θα διεξαχθεί στην 8η αγωνιστική.

Οι 20 ομάδες που συμμετέχουν: ΟΜΟΝΟΙΑ, ΑΕΖ, Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, Άρης, ΑΕΛ, Απόλλων, ΑΕΚ, Ανόρθωση, Νέα Σαλαμίνα, Εθνικός Άχνας, Αποέλ, Δόξα, Ε.Ν. Παραλιμνίου, Ολυμπιακός, ΘΟΪ Λακαταμιάς, Ακρίτας Χλώρακας, ΠΑΕΕΚ, Πάφος F.C, Ε.Ν.Υ. Διγενής Ύψωνα και Διγενή Μόρφου.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:
ΟΜΟΝΟΙΑ-Ολυμπιακός
Αποέλ-Νέα Σαλαμίνα
Απόλλωνας-Ακρίτας Χλώρακας
Καρμιώτισσα Πολεμιδιών-Ανόρθωση
ΑΕΖ-Διγενής Μόρφου
ΑΕΛ-ΕΝΠ
ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα-ΑΕΚ
Δόξα-Εθνικός Άχνας
Άρης-Πάφος FC
ΘΟΪ-ΠΑΕΕΚ

Δεν θα υπάρχει υποβιβασμός με το τέλος των Πρωταθλημάτων. Οι ομάδες δικαιούνται να κάνουν μέχρι έξι αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο σε τρεις το πολύ διακοπές ενώ δεν υπάρχει περιορισμός στις αλλαγές στο πρώτο ημίχρονο. Οι αγώνες θα διεξάγονται Σάββατο και θα αρχίζουν στις 9 και στις 11 το πρωί.

klirwsi-under