Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ “Διπλό” για Νέους και Παίδες U16 & U15

“Διπλό” για Νέους και Παίδες U16 & U15

 


Τρεις νίκες και τρεις ήττες ο απολογισμός των ομάδων της ακαδημίας ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το Σαββατοκύριακο που πέρασε, σε αγώνες για τα Πρωταθλήματα Παίδων και Νέων της ΚΟΠ. Αξίζει να αναφερθεί πως όλες οι νίκες επιτεύχθηκαν εκτός έδρας, με τους Νέους να δραπετεύουν με το “τρίποντο” από το Δασάκι, ενώ “5άρα” και “4άρα” έριξαν στην ΑΕΖ οι ομάδες U15 & U16 αντίστοιχα. Ηττήθηκαν στο “σπίτι” τους οι ομάδες κάτω των 13 και 14 ετών, ενώ οι Παίδες U18 έχασαν από τον Άρη στη Λεμεσό.

Ηττήθηκε με γκολ στο τέλος του αγώνα!
Την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΖ γνώρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ στην 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος U13. Οι πράσινοι δέχθηκαν το γκολ ένα λεπτό πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα και έτσι έφυγαν χωρίς βαθμό από το παιχνίδι.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΕΖΟΣ, ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ (64′ ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΕΡΟΛΕΜΟΥ), ΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (47′ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ), ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ (47′ ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΡΙΣΤΑΚΗ), ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, RYSZARD SOLOMON JAKUBIAK (64′ ΟΜΗΡΟΣ ΜΑΡΚΟΥ), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΛΥΒΙΟΥ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

 

Έμεινε πίσω νωρίς και δεν κατάφερε να αντιδράσει!
Από την ΑΕΖ στην έδρα της έχασε η ομάδα κάτω των 14 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος, οι “πράσινοι” δέχθηκαν την ήττα με 2-0, γκολ που επιτεύχθηκαν στο πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΑΛΙΑΣ, ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΩΚΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΝΤΙΚΟΥ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΛΛΗΣ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΖΕΥΚΗ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ (63′ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΑΠΙΝΗΣ), ΛΟΪΖΟΣ ΛΟΪΖΟΥ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ, IVELIN IVAYLOV VIOLINOV (45′ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥ).

 

Επέστρεψε στις επιτυχίες με “5άρα”!
Μετά από δύο σερί ήττες, η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 επέστρεψε στις επιτυχίες κερδίζοντας εκτός έδρας με 5-0 την ΑΕΖ. Σε ένα ανεπανάληπτο τρίλεπτο στο πρώτο μέρος η ομάδα μας πέτυχε τρία γκολ και με ακόμη δύο στην επανάληψη έφτασε στο τελικό αποτέλεσμα. Το σκορ άνοιξε ο Μαυρουδής Κατσαντώνης στο 21′ και ακολούθως με δύο τέρματα του Στέφανου Ιωάννου σε 22ο και 23ο λεπτό οι “πράσινοι” πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων. Στο δεύτερο μέρος ο Τάσος Γεωργίου χρίστηκε επίσης σκόρερ, ενώ χατ-τρικ σημείωσε ο Στέφανος Ιωάννου, με το τρίτο προσωπικό του γκολ στον αγώνα.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ (56′ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ), ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΙΖΟΥ (41′ ΓΙΑΓΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ), ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ (41′ ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΣΠΡΗΣ), ΤΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (51′ ΗΛΙΑΣ ΣΑΚΚΑ), ΜΑΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ (51′ ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ), ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥ (41′ ΜΙΧΑΗΛ ΑΝΔΡΕΑΣ), ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΘΕΟΔΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΡΠΟΥΝΑ, ΜΑΡΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΩΒ.

 

Πρώτο “διπλό”!
Την πρώτη της εκτός έδρας νίκη πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ U16, που στην 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος κέρδισε 4-2 την ΑΕΖ. Για τους “πράσινους” το σκορ άνοιξε ο Γιώργος Κακουλλής στο 7′ και ένα λεπτό αργότερα ο Ανδρόνικος Κακουλλής διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας. Με το σκορ στο 0-2 πήραν στα αποδυτήρια οι ομάδες και στην επανάληψη, συγκεκριμένα στο 53′ ο Απόστολος Ανδρέου πέτυχε και τρίτο γκολ για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Στα επόμενα τρία λεπτά η αντίπαλος μείωσε σε 3-2, αλλά στο 72′ ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΥΡΟΦΤΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΜΑΡΙΝΟΣ ΤΖΙΩΝΗΣ, ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ (75′ ΜΙΧΑΛΗΣ-ΘΥΡΣΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ), ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗΣ (47′ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ), ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΒΒΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΝΟΙΚΟΥ (69′ ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ).

 

Ήττα στην πρώτη έξοδο εκτός Λευκωσίας!
Μετά από μια νίκη και μια ισοπαλία, η ΟΜΟΝΟΙΑ U18 γνώρισε την πρώτη της ήττα στο Πρωτάθλημα. Οι “πράσινοι” στην έξοδος του στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσουν τον Άρη, έχασαν με 2-0 και παρέμειναν στους 4 βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ (83′ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΣΤΟΥ), ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΡΑΦΑΗΛ ΒΙΟΛΑΡΗΣ, MARIAN ALEXANDRU MARTINAS, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΑΣΟΥΛΙΩΤΗΣ, ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ (73′ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΡΑΤΖΙΑΣ), ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ (61′ ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ), ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΟΥΤΕΡΗΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ.

 

Δραπέτευσε με τους τρεις βαθμούς από το Δασάκι!
Επιτέλους γκολ, επιτέλους νίκη για την ομάδα Νέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που κέρδισε εκτός έδρας τον Εθνικό Άχνας με σκορ 3-2. Έπρεπε να φτάσουμε στην 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος U21 για να δούμε την ομάδα μας να πετυχαίνει γκολ, που το έκανε και νωρίς στο ματς της Κυριακής. Ο Δημοσθένης Χαντζάρας μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξε το σκορ, ενώ στο 33′ ο Παύλος Πιτταράς διπλασίασε τα τέρματα του “τριφυλλιού”. Λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, ο Εθνικός μείωσε σε 2-1. Στο 59′ ο Ανδρέας Κατσαντώνης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1, με την ομάδα της Άχνας το μόνο που κατάφερε στη συνέχεια ήταν να μειώσει σε 3-2.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΑΝΤΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΓΕΛΑΣΗΣ (61′ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΛΑΡΚ), ΠΑΥΛΟΣ ΠΙΤΤΑΡΑΣ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΦΡΑΓΚΕΣΚΟΥ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, ΙΑΚΩΒΟΣ ΠΑΝΑΓΗ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΦΙΑΚΑΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΡΟΔΟΤΟΥ), ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ (75′ ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΖΑΓΓΟΥΛΟΣ), STEFAN KRSTIC, ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U13 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΖ 0-1
U14 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΖ 0-2
U15 ΑΕΖ-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-5
U16 ΑΕΖ-ΟΜΟΝΟΙΑ 2-4
U18 Άρης-ΟΜΟΝΟΙΑ 2-0
U21 Εθνικός Άχνας-ΟΜΟΝΟΙΑ 2-3

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα των ομάδων μας στα Πρωταθλήματα Παίδων και Νέων.

Για να δείτε τον πίνακα των σκόρερ στις ομάδες μας πατήστε ΕΔΩ.