Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Μόνο οι δύο απ’ τις έξι πέτυχαν νίκη στα ντέρμπι

Μόνο οι δύο απ’ τις έξι πέτυχαν νίκη στα ντέρμπι

 


Μόλις δύο νίκες ήταν ο απολογισμός των έξι ομάδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Για τα Πρωταθλήματα Παίδων και Νέων, οι ομάδες U13 και U16 πήραν νίκες επί του αιώνιου αντιπάλου, αμφότερες με ανατροπή στο σκορ, όμως οι υπόλοιπες δέχθηκαν την ήττα στα ντέρμπι. ΟΜΟΝΟΙΑ U14 και U15 έχασαν από το Αποέλ και οι Παίδες κάτω των 18 ετών από την ΑΕΛ. Χωρίς κέρδος και οι Νέοι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στην τελευταία φάση!
Σπουδαία νίκη επί του Αποέλ κατάφερε να πάρει η ΟΜΟΝΟΙΑ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος U13. Οι “πράσινοι” κατάφεραν να δραπετεύσουν από την έδρα του αντιπάλου χωρίς απώλειες με γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα. Ο Πάνος Νικολάου στο 6′ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας, όμως ένα λεπτό αργότερα ο αιώνιος ισοφάρισε. Με την έναρξη της επανάληψης, στο πέμπτο λεπτό του δεύτερου μέρους έμεινε πίσω στο σκορ το τριφύλλι, αλλά στο 50′ έφερε το ματς στα ίσα με σκόρερ τον Αντρέα Ιωάννου. Ο ίδιος παίκτης στην τελευταία φάση του ντέρμπι σκόραρε και χάρισε στην ομάδα μας τη νίκη.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΕΖΟΣ, ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (45′ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ), ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ (35′ RYSZARD SOLOMON JAKUBIAK), ΟΜΗΡΟΣ ΜΑΡΚΟΥ (35′ ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΡΙΣΤΑΚΗ), ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΛΥΒΙΟΥ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

 

Τα γρήγορα γκολ την αποσυντόνησαν!
Μόλις απ’ το 17ο λεπτό έμεινε πίσω στο σκορ με δύο τέρματα η ΟΜΟΝΟΙΑ U14, που την αποσυντόνησαν και δεν κατάφερε να αντιδράσει στη συνέχεια. Ήταν η τρίτη ήττα των πράσινων, που βρίσκονται στο -7 από την κορυφή.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΩΚΑ (35′ IVELIN IVAYLOV VIOLINOV), ΦΟΙΒΟΣ ΣΑΒΒΑ, ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΛΟΥΚΑ (52′ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΥ), ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΝΤΙΚΟΥ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΛΛΗΣ (35′ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥ), ΑΓΓΕΛΟΣ ΖΕΥΚΗ, ΛΟΪΖΟΣ ΛΟΪΖΟΥ (45′ ΑΝΤΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ), ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΑΝΘΟΣ ΛΟΙΖΙΔΗΣ, ΜΑΡΚΟΣ ΜΑΡΚΟΥ.

 

Δέχθηκε τα τέρματα σε κρίσιμα σημεία!
Την ήττα στην έδρα της γνώρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U15, που δέχθηκε και τα δύο γκολ σε πολύ κρίσιμα σημεία του αγώνα. Ο αιώνιο πήρε προβάδισμα στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, ενώ λίγο πριν τελειώσει το ματς σημείωσε δεύτερο γκολ, σκοτώνοντας κάθε ελπίδα για βαθμολογικό κέρδος.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΙΖΟΥ, ΗΛΙΑΣ ΣΑΚΚΑ, ΑΔΑΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ (75′ ΘΕΟΔΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ), ΤΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (53′ ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ), ΜΑΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥ (59′ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΛΟΥΜΠΡΗΣ), ΑΝΤΡΕΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ (75′ ΡΕΝΟΣ ΠΙΤΣΙΑΚΚΟΣ).

 

Πήρε το “αιώνιο” με ανατροπή!
Μια σπουδαία νίκη πήρε η ΟΜΟΝΟΙΑ U16, που κέρδισε με ανατροπή τον Αποελ. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς γκολ, αλλά με την έναρξη της επανάληψης άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι. Ο αιώνιος πήρε προβάδισμα στο 42′ και το κράτησε μέχρι το 59′, λεπτό όπου ο Ανδρόνικος Κακουλλής ισοφάρισε ευστοχώντας από τα έντεκα βήματα. Το γκολ της νίκης σημείωσε ο Γιώργος Κακουλλής στο 73ο λεπτό του ντέρμπι. Με αυτό το σημαντικό τρίποντο, η ομάδα μας παρέμεινε στο -2 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΥΡΟΦΤΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ, ΜΑΡΙΝΟΣ ΤΖΙΩΝΗΣ, ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ, ΙΑΣΟΝΑΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ (51′ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΝΟΙΚΟΥ), ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ (80′ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ), ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ (80′ ΜΙΧΑΛΗΣ-ΘΥΡΣΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ).

 

Επέστρεψε με άδεια χέρια από τη Λεμεσό!
Χωρίς βαθμολογικό κέρδος επέστρεψε η ομάδα Παίδων κάτω των 18 ετών από τη Λεμεσό. Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος U18, οι “πράσινοι” ηττήθηκαν από την ΑΕΛ με 3-1. Προβάδισμα με τη συμπληρωση μισής ώρας αγώνα πήραν οι γηπεδούχοι, που διπλασίασαν τα γκολ τους στο 58ο λεπτό. Στο 84′ ο Γιάννης Κουλουτέρης μείωσε για την ομάδα μας, βάζοντας την πάλι στο παιχνίδι, αλλά μόλις ένα λεπτό αργότερα η αντίπαλος πέτυχε τρίτο τέρμα. Πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ έμεινε στην 9η θέση με 10 βαθμούς, όμως η διαφορά από την κορυφή, εκεί όπου είναι η ΑΕΛ, απέχει μόλις τέσσερα βαθμούς. Αξιοσωημείωτο είναι πως εάν το τριφύλλι κέρδιζε στη Λεμεσό τώρα θα βρισκόταν στην 1η θέση! Τρομερά ανταγωνιστικό θα είναι όπως όλα δείχνουν το φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΡΑΦΑΗΛ ΒΙΟΛΑΡΗΣ (85′ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΣΤΟΥ),
ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΟΛΕΥΤΕΡΟΣ
MARIAN ALEXANDRU MARTINAS
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΑΣΟΥΛΙΩΤΗΣ
ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ (65′ ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ),
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ (46′ ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ),
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΟΥΤΕΡΗΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ.

 

Ήττα στο Λευκωσιάτικο ντέρμπι!
Την ήττα με 3-1 από τον ουραγό Ολυμπιακό δέχθηκε η ομάδα Νέων U21. Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος, οι “πράσινοι” δέχθηκε δύο απανωτά γκολ μετά το μισάωρο και δεν κατάφεραν να αντιδράσουν. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο αντίπαλος πέτυχε τρίτο γκολ, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με αυτογκόλ.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: ΑΝΤΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΓΕΛΑΣΗΣ (74′ ΙΑΚΩΒΟΣ ΙΝΙΑΤΗΣ), ΠΑΥΛΟΣ ΠΙΤΤΑΡΑΣ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΦΡΑΓΚΕΣΚΟΥ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, ΙΑΚΩΒΟΣ ΠΑΝΑΓΗ (54′ ΠΑΥΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ), ΣΩΤΗΡΗΣ ΦΙΑΚΑΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, STEFAN KRSTIC, ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ (65′ ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΤΣΗΣ).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U13 Αποέλ-ΟΜΟΝΟΙΑ 2-3
U14 Αποέλ-ΟΜΟΝΟΙΑ 2-0
U15 ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ 0-2
U16 ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ 2-1
U18 ΑΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ 3-1
U21 Ολυμπιακός-ΟΜΟΝΟΙΑ 3-1

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα των ομάδων μας στα Πρωταθλήματα Παίδων και Νέων.

Για να δείτε τον πίνακα των σκόρερ στις ομάδες μας πατήστε ΕΔΩ.