Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Στην 18άδα της Εθνικής Παίδων ο Κατσαντώνης

Στην 18άδα της Εθνικής Παίδων ο Κατσαντώνης

 


Σε ρυθμούς επίσημων αγώνων η Εθνική ομάδα Παίδων U17 της Κύπρου, που την ερχόμενη εβδομάδα αρχίζουν οι υποχρεώσεις της στον 11ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Οκκάς, ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή, που έχει ως στόχο να προκριθεί στον Elite Round της διοργάνωσης. Την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα ενισχύσει ο Ανδρέας Κατσαντώνης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που πήρε κλήση για τους αγώνες.

Το 2006 ήταν η τελευταία φορά που Εθνική ομάδα των Παίδων πέτυχε πρόκριση και δέκα χρόνια μετά, ο στόχος είναι η επιστροφή στην Elite του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου. Η Κύπρος θα αγωνιστεί με τη Λευκορωσία, το Βέλγιο και το Γιβραλτάρ. Από τον όμιλο θα περάσουν στον επόμενο γύρο οι δύο πρώτες ομάδες. Από τους 13 ομίλους, θα προκριθούν επίσης και οι πέντε καλύτερες τρίτες.

Πρώτος αντίπαλος για την Κύπρο η Λευκορωσία την ερχόμενη Τετάρτη 26 Οκτωβρίου. Στις 28 Οκτωβρίου η Κύπρος θα παίξει με το Βέλγιο και στις 31 Οκτωβρίου με το Γιβραλτάρ. Όλοι οι αγώνες της Εθνικής μας θα γίνουν στο Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών και θα αρχίσουν στις 15:00. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.
Μετά από περίοδο προετοιμασίας με προπονήσεις και φιλικούς αγώνες που άρχισε τον περασμένο Ιούλιο, ο ομοσπονδιακός προπονητής της ομάδας, Γιάννης Οκκάς, επέλεξε τους 18 ποδοσφαιριστές πάνω στους οποίους θα στηριχτεί η προσπάθεια για πρόκριση.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των διεθνών:
Τετάρτη, 26.10.2016, 15:00 ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ – ΚΥΠΡΟΣ (1ος αγώνας)
Παρασκευή, 28.10.2016 15:00 ΒΕΛΓΙΟ – ΚΥΠΡΟΣ (2ος αγώνας)
Δευτέρα, 31.10.2016  15:00 ΚΥΠΡΟΣ – ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ (3ος αγώνας)