Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Θριάμβευσε και πάλι η ποδηλατική ΟΜΟΝΟΙΑ

Θριάμβευσε και πάλι η ποδηλατική ΟΜΟΝΟΙΑ

bikeomonoia


Στην ανάβαση Τροόδους, η ποδηλατική ομάδα της Ομόνοια για ακόμη μια φόρα έδειξε την υπεροχή της κατακτώντας την πρώτη θέση.
Ο αγώνας διοργανώθηκε την περασμένη Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου, από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. Με αφετηρία την Κακοπετρια, η διαδρομή ανεβαίνει προς Πλατανια και ακολούθως περνά δίπλα από τον Βοτανικό Κήπο Τροόδους Α. Γ. Λεβέντη (Αμίαντο) και τερματισμό στην Πλατεία Τροόδους. Η συγκεκριμένη ανάβαση των 16 χιλιομέτρων και με μέση κλίση να υπερβαίνει το 10%, προσέλκυσε 32 αθλητές από 10 σωματεία.
Στο αγωνιστικό μέρος ο Λοΐζου Χρήστος έδωσε μόνος του «μάχη με το χρονόμετρο» κερδιζοντας με άνεση την πρώτη θέση στην κατηγορία εφήβων αλλά και την πρώτη θέση στην Γενική Ανδρών, επιδεικνύοντας την ανωτερότητα του στις αναβάσεις και περνώντας την γραμμή τερματισμού με χρόνο 46:17 λεπτά, χρόνος ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στον περσινό χρόνο των 44:03 λεπτών του Βασίλη Άδαμου, αθλητή της Ομόνοιας, που αποτελεί από τον καιρό που άρχισε η διοργάνωση την δεκαετία του 80, τον καλύτερο χρόνο.
Με χρόνο 50:55 πίσω από τον Λοΐζου στην δεύτερη θέση εφήβων και Γενικής Ανδρών τερμάτισε ο αθλητής της Ομόνοιας, Ανδρέας Πετρίδης, ο οποίος με το πέρας του αγώνα ανάφερε ότι έμεινε πολύ ικανοποιημένος αλλά και έκπληκτος από την απόδοση του αφού επέστρεψε στις προπονήσεις μόλις πριν 2 εβδομάδες μετά από τραυματισμό στο γόνατο».
Σε όλες τις κατηγορίες η ποδηλατική Ομόνοια είχε τα εξής τα αποτελέσματα:
• Γενική Ανδρών 1 θέση Χρήστος Λοιζου
• 1η θέση εφήβων Χρήστος Λοιζου
• Γενική Ανδρών 2 θέση Ανδρέας Πετρίδης
• 2η θέση εφήβων Ανδρέας Πετρίδης
• 1η θέση Γυναικών Ελενα Πετροβα
• 4η θέση κατηγορία παίδων Ανδρεας Δημητριαδης
• 2η θέση κατηγορία Μάστερς 2 Δαμαλα Κουλης
Τυπικά ο συγκριμένος αγώνας φέρνει την ποδηλασία πιο κοντά στο τέλος της φετινής αγωνιστικής χρονιάς 2012, με απομένοντα ένα ακόμα αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στον Ακάμα. Με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής χρονιάς, οι αθλητές έχουν προγραμματισμένη ξεκούραση και ακολούθως μέσα Νοεμβρίου θα προετοιμαστούν για την επερχόμενη αγωνιστική χρονιά, με πρώτο αγώνα τον Φεβρουάριο 2013.
Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς μας: Caterways ltd, Mantis Cyprus Ltd, Rudas Laboratories, Polys bikes, Kanapes Transport, Kezos Scaffolds, Α/φοί Λαμπριανίδη και Thermoking.
πηγή: omonoia.com.cy