Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ “Άλλη μια φαρσοκωμωδία”

“Άλλη μια φαρσοκωμωδία”

0img_3816


Καυστική ανακοίνωση μας απέστειλε το ΣΥΦΙ Σολιάς. Διαβάστε την αυτούσια:

 

“Ακόμα μια φαρσοκωμωδία ζήσαμε ψες όσοι πήγαμε στο εξοχικό μας στην Λάρνακα, αλλά και άλλες τόσες χιλιάδες κόσμου από τους δέκτες της τηλεόρασης. Ακόμα ένα ρεσιτάλ της διαιτησίας και του προέδρου της, όπου δεν αρκέστηκε στο δείπνο με τον πρόεδρο της ανόρθωσης, αλλά μας κέρασε και επιδόρπιο στο ψεσινό παιχνίδι.

 

Την βία την δημιουργείτε εσείς κύριοι της κοπ και της διαιτησίας. Εσείς καλλιεργείτε τον χουλιγκανισμό στην νεολαία της Κύπρου, εσείς οπλίζετε τόσους αθώους πολίτες και τους οδηγείτε σε πράξεις βίας και χουλιγκανισμού. Και αν κάποιοι πρέπει να τιμωρηθούν για τα ψεσινά συμβάντα είσαστε εσείς, κοπ, διαιτησία και ο ακριβοπληρωμένος ολλανδός. Αλήθεια δεν μας έφταναν τόσοι δικοί μας για τα παρασκήνια σας, έπρεπε να προσλάβετε και ολλανδό αρχιδι…αιτητή να τον ακριβοπληρώνουμε για να μπορείτε να δράτε ανενόχλητοι;

 

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΟΜΟΝΟΙΑΣ Σολιάς απαιτεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας να σταματήσει την τακτική του καλού παιδιού και να προστατέψει τα συμφέροντα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μας. Έξι αγώνες πρωταθλήματος και βρήκαμε απέναντι μας έξι εχθρικές διαιτησίες. Δεν ζητάμε την εύνοια κανενός διαιτητή ή παράγοντα. Δεν ζητάμε κανένα δείπνο για να κερδίσει η ομάδα μας. Το μόνο που ζητάμε και απαιτούμε είναι δίκαιες διαιτησίες.

 

Ως Σύνδεσμος Φιλάθλων ΟΜΟΝΟΙΑΣ Σολιάς ζητάμε άμεση συνάντηση των Οργανωμένων της ομάδας μας με το Συμβούλιο και τους Υπεύθυνους Επικοινωνίας για να αποφασιστούν τα μέτρα που θα λάβουμε για προάσπιση των συμφερόντων του σωματείου μας.

 

Ας ξεκινήσει η αντεπίθεση με μπροστάρη το Διοικητικό Συμβούλιο και εμείς θα σταθούμε η ασπίδα και το δόρυ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απέναντι σε οποιονδήποτε προσπαθήσει ξανά να βλάψει την αγαπημένη μας ομάδα ΟΜΟΝΟΙΑ..

 

Εάν σας ενοχλεί η ανακοίνωση μας κύριοι της κοπ μην μας στείλετε τον λογαριασμό της ούτω καλούμενης δικαστικής σας. Στείλτε τον στον Τράττο να τον πληρώσει μαζί με το επόμενο δείπνο.
Δ.Σ ΣΥΦΙ Σολιάς”