Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ «Θέσεις βάθρων στον πρώτο αγώνα LAKATAMIA CUP»

«Θέσεις βάθρων στον πρώτο αγώνα LAKATAMIA CUP»

akamas


Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου διοργανώθηκε ο Διεθνής Αγώνας LAKATAMIA CUP της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας στην περιοχή Λίμνη του Μαγκλη. Ο συγκεκριμένος αγώνας τύπου XCO-ορεινής ποδηλασίας είναι διεθνής και εντάσσεται στο ευρωπαϊκό καλεντάρι της UCI και ο πρώτος αγώνας του κυπέλου MTB για τους αθλητές της Ποδηλατικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Η συγκεκριμένη κυκλική διαδρομή των 4.1 χλμ ανά στροφή, δεν είχε ιδιαίτερο τεχνικό χαρακτήρα αλλά η διαδρομή ήταν γρήγορη και οι ποδηλάτες μας αντιμετώπισαν μακριές συνεχείς ευθείες χωρίς ξεκούραση. Ο Ανδρεας Πουλλακος είχε πτώση στην εκκίνηση και στην πορεία αντιμετώπισε τεχνικό πρόβλημα ρίχνοντας τον πίσω. Καλό αγώνα είχε ο έφηβος Πετρίδης Ανδρέας που πήρε τη δεύτερη θέση, 9 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο έφηβο του αγωνα, ενώ οι Δημητριάδης Ανδρέας και Χριστοδουλίδης Μάρκος, ο νέος αθλητής της ομάδας, πέρασαν την γραμμή τεράστιου στις θέσεις 3 και 4.
Οι αθλητές της ποδηλατικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ αντάξιοι της φήμης τους που τους θέλει να κερδίζουν πρώτες θέσεις βάθρου έφεραν τα πιο κάτω αποτέλεσμα
• Ανδρέας Πετριδης – 2 θέση και χρόνο 0:57:56 για 6 στροφές
• Ανδρέας Δημητριάδης – 3 θέση και χρόνο 1:06:18 για 6 στροφές
• Μαρκος Χριστοδουλιδης – 4 θέση και χρόνο 1:09:03 για 6 στροφές
• Ελενα Πετροβα – 2 θέση και χρόνο 1:50:00 για 8 στροφές
• Κουλης Δαμαλα – 1 θέση και χρόνο 0:45:28 για 4 στροφές

Ο επόμενος αγώνας είναι αγώνας δρόμου με αφετηρία και τερματισμό την Μοσφιλωτη την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου. Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς μας: Caterways ltd, Rudas Laboratories, Polys bikes, Kanapes Transport, Kezos Scaffolds, Α/φοί Λαμπριανίδη και Thermoking.

OMONOIA CYCLING