Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Κόντρα στην Ελλάδα, υπό το βλέμμα του Νιόπλια

Κόντρα στην Ελλάδα, υπό το βλέμμα του Νιόπλια

u19-takis-panagiotou


Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το σημερινό φιλικό της Εθνικής Νέων στο Ρέθυμνο με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της Ελλάδας. Στο 8′ η Ελλάδα άνοιξε το σκορ (1-0) με τον Ιωαννίδη και η Κύπρος ισοφάρισε στο 72′ με τον Ανδρέα Κυριάκου.

Το σημερινό φιλικό ουσιαστικά ήταν το τελευταίο για την Εθνική πριν ταξιδέψει στη Νορβηγία για να λάβει μέρος στον Elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19 της UEFA.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής είχε την τελευταία ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα πριν από την επιλογή της δεκαοχτάδας των ποδοσφαιριστών που θα χρησιμοποιήσει στους επίσημους αγώνες.

Σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκε ο Αντρέας Παναγιώτου Φιλιώτης και θεωρείται σίγουρο πως θα βρίσκεται στην αποστολή, ενώ τις δικές του πιθανότητες έχει και ο Τάκης Κωνσταντίνου, που πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 59ο λεπτό.

Η Εθνική αγωνίστηκε με τους Παναγή (73′ Κ. Παναγιώτου), Α. Θεμιστοκλέους, Α. Κυριάκου, Θ. Ιωάννου (30′ Μιχαηλίδης), Τζιαμμά (76′ Α. Παχίπη), Σαμμούτη, Α. Παναγιώτου, Αδ. Ανδρέου (46′ Παπαφώτης-79′ Αβρααμίδης), Κρ. Ανδρέου, Γ. Παχίπη (59′ Χρ. Κωνσταντίνου), Μ. Αντωνίου (Σ. Λ. Παναγιώτου).

Το φιλικό παρακολούθησε και ο Ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Νιόπλιας.

πληροφορίες: cfa