Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Στην Αγγλία για δοκιμαστικά ο Ουλουτσούκ

Στην Αγγλία για δοκιμαστικά ο Ουλουτσούκ


Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κάτω των 17 ετών, Χακάν Ουλουτσούκ, δέχθηκε πρόσκληση από μάνατζερ για να περάσει από δοκιμαστικά στις Αγγλικές ομάδες Φούλαμ και Κρίσταλ Πάλας. Ο Τουρκοκύπριος νεαρός βρίσκεται ήδη στην Αγγλία και λαμβάνει μέρος σε προπονήσεις των ομάδων U17 των ιστορικών συλλόγων.

Ο ίδιος δήλωσε γι αυτή την εμπειρία: “Η ΟΜΟΝΟΙΑ κατά τα τελευταία χρόνια, μου έχει δώσει πολλά πράγματα και τους ευχαριστώ. Όμως στόχος πάντοτε, όλων των νεαρών, είναι να παίξουν μια μέρα σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Έχω σαν όνειρο να αγωνιστώ στην Αγγλία και ευχαριστώ τον κο  Ντερβίς (ατζέντης) που προσπαθεί, παρά τις γνωστές δυσκολίες που υπάρχουν. Ελπίζω το παράδειγμα μου να ακολουθήσουν κι άλλοι φίλοι μου”.

Ο κος Ντερβίς Γκιουτσόι, είπε πως γενικά ο τουρκοκύπριος ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα λόγω του εμπάργκο που υπάρχει αλλά και των γνωστών προβλημάτων στη χώρα, αφού μετρημένα είναι τα παραδείγματα όσων αγωνίστηκαν στο Κυπριακό Πρωτάθλημα, έτσι προσπαθεί να τους βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί, ώστε να αγωνιστούν στην Ευρώπη.