Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ “Ενθουσιασμένος για τον τίτλο – Μεγάλη ομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ”

“Ενθουσιασμένος για τον τίτλο – Μεγάλη ομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ”

stefan


Δηλώσεις σε ιστοσελίδα της πατρίδας του έκανε ο προπονητής των πρωταθλητών U17 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Βαλεντίν Στεφάν. Ο κος Στεφάν δήλωσε ενθουσιασμένος με την κατάκτηση του τίτλου και δήλωσε πως όνειρο του είναι μια μέρα να προπονήσει την πρώτη ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

«Ήμουνα πάντα κοντά στο ποδόσφαιρο, από την μέρα που σταμάτησα την μπάλα. Τώρα είμαι προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κάτω των 17 ετών. Κάνω ταυτόχρονα δύο δουλειές, όπως αρκετοί στην Κύπρο», είπε αρχικά ο Στεφάν.

Πήρατε το πρωτάθλημα μάθαμε; «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα φέτος. Δουλέψαμε σκληρά πιστεύω, και τώρα είναι η επιβράβευση των κόπων. Πήραμε τον τίτλο αήττητοι, δύο γύρους πριν από το φινάλε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ένας μεγάλος σύλλογος, είναι σαν μια οικογένεια. Χαίρομαι που τα καταφέραμε με τους παίκτες μου, κάτι που θα βοηθήσει και αυτούς αλλά και μένα για να πάμε πιο ψηλά»

Μπορεί κάποια μέρα δηλαδή να προπονήσεις την πρώτην ομάδα; Αν έλεγα όχι θα έλεγα ψέματα. Ναι θα ήθελα να το κάνω αυτό”.

Θα ήθελες να επιστρέψεις Ρουμανία; “Δεν νομίζω. Έφυγα με μια πικρή γεύση από την Οτελούλ. Εγκατασταθήκαμε εδώ στην Κύπρο, είμαι καλά στην ΟΜΟΝΟΙΑ και μου αρέσει”.