Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ξεκινάει βασικός ο Φιλιώτης

Ξεκινάει βασικός ο Φιλιώτης


Στη Νορβηγία βρίσκεται από τα μεσάνυκτα της Δευτέρας η αποστολή της Εθνικής Νέων ενόψει της συμμετοχής της στον Elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19 της UEFA.

Η Εθνική μας εγκαταστάθηκε σε ξενοδοχείο που βρίσκεται έξω από το Όσλο και συγκεκριμένα στην περιοχή Ντράμεν της ομώνυμης πόλης των 50 χιλιάδων κατοίκων.

Στο ίδιο ξενοδοχείο διαμένουν επίσης οι ομάδες της Νορβηγίας και της Ολλανδίας, ενώ η αποστολή της Γερμανίας επέλεξε να εγκατασταθεί σε ξενοδοχείο άλλης περιοχής.

Η αγωνιστική δράση στον όμιλο μας αρχίζει την Τετάρτη 5 Ιουνίου και το πρόγραμμα της πρεμιέρας περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Γερμανία-Κύπρος και Ολλανδία-Νορβηγία. Ο αγώνας της Εθνικής μας θα αρχίσει στις 15:00 ώρα Κύπρου.

Η ομάδα μας πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση επί Νορβηγικού εδάφους σήμερα νωρίς το απόγευμα στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αυριανό αγώνα.

Από αγωνιστικής πλευράς όλοι οι ποδοσφαιριστές δηλώνουν πανέτοιμοι για το πρώτο δύσκολο εμπόδιο και ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Απόστολος Μακρίδης ακολουθώντας τη γνωστή τακτική του ανακοίνωσε την ενδεκάδα της πρεμιέρας.

Η ομάδα μας θα αρχίσει το παιχνίδι με τους Κ. Παναγή, Α. Παναγιώτου, Α. Θεμιστοκλέους, Α. Κυριάκου, Κ. Μιχαηλίδης, Χρ. Τζιάμμα, Χ. Κυριάκου, Τζ. Σαμμούτη, Μ. Αντωνίου, Α. Γκόγκιτς και Κρ. Ανδρέου. Στον πάγκο θα βρίσκεται ο αμυντικός της ομάδας μας, Χριστάκης Κωνσταντίνου.

Πληροφορίες: cfa