Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ευαγγέλου: “Πιστεύουμε πολύ στα παιδιά”

Ευαγγέλου: “Πιστεύουμε πολύ στα παιδιά”


Δηλώσεις στο ραδιόφωνο του Άστρα, έκανε ο Ευάγγελος Ευαγγέλου, προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑ U12, που εκπροσωπεί την πατρίδα μας στο Gothia Cup της Σουηδίας. Αναλυτικά:

Για το τουρνουά

Είναι από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά events σε επίπεδο ακαδημιών. Μιλάμε για 1675 ομάδες από 78 χώρες. Στη δική μας ηλικία υπάρχουν 165 ομάδα από 40 χώρες. Η τελετή έναρξης έδωσε την ευκαιρία στους μικρούς μας παίκτες να εκπροσωπήσουν τη Κύπρο και παρέλασαν μπροστά από 50000 θεατές και υπό τηλεοπτική κάλυψη, 1,2 εκατομμύρια θεατές.

Για την πορεία της ομάδας
Έχουμε κάνει 3 νίκες και είμαστε πλέον στους 64(σ.σ. οι δηλώσεις ήταν πριν την τελευταία επιτυχία που μας έστειλε στους 32). Οι στόχοι μας εξαρχής ήταν η ασφάλεια των παιδιών σε όλη τη διάρκεια αυτής της περιπέτειας, οι μικροί να κερδίσουν εμπειρίες μοναδικές, να το διασκεδάσουν και αν αναπτύξουν ομαδικό πνεύμα και ασφαλώς τα αποτελέσματα. Η μέχρι στιγμής πορεία μας είναι επιτυχημένη και είμαστε αισιόδοξοι πως θα προχωρήσουμε περισσότερο, πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας. Οι μικροί κάνουν μεγάλη προσπάθεια και για αυτό παίρνουν αποτελέσματα.