Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Τριφυλλάκια για φίλημα

Τριφυλλάκια για φίλημα


Εντυπωσιακό ξεκίνημα πραγματοποίησε λοιπόν η ομάδα των U12 του σωματείου μας που συμμετέχει στο φημισμένο GOTHIA CUP στό Γκέτεμποργκ Σουηδίας. Η ομάδα του Ευάγγγελου Ευαγγέλου στην πρεμιέρα του τουρνουά κατάφερε να γίνει το θέμα της ημέρας αφού πέτυχε το μεγαλύτερο σκορ απο όλα τα 82 παιγνίδια της αγωνιστικής ημέρας U12 κερδίζοντας με 16-0 την Aalborg Δανίας και τέθηκε επικεφαλής στον όμιλο της.

Παρόλο που το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, η ΟΜΟΝΟΙΑ με το εντυπωσιακό ξεκίνημα της (3-0 στο 8ο λεπτό) ανάγκασε τους αντιπάλους να καταθέσουν νωρίς τα όπλα. Στην συνέχεια παίζοντας όμορφο και ουσιαστικό ποδόσφαιρο κατόρθωσε να μετατρέψει τον αγώνα  σε τυπική διαδικασία.

Επόμενος αντίπαλος η Hassleholms Σουηδίας η ώρα 13:10. Την εξέλιξη του αγώνα μπορείτε να παρακολουθείτε live μέσα από το gothiacup.se . Οι υπεύθυνοι της αποστολής δηλώνουν πολύ ευχαριστημένοι από το τι συνάντησαν στο Γκέτεμποργκ αφού πρόκειται για μια άρτια διοργάνωση από όλες τις πλευρές. Σε 20 περίπου λεπτά, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα συμμετάσχει μετά από πρόσκληση στην τελετή έναρξης μπροστά σε 50000 κόσμο, αντιπροσωπεύοντας την Κύπρο!

Οι υπεύθυνοι της αποστολής, θέλουν να εκφράσουν θερμές ευχαριστίες στον κ. Γιάγκο Γιάγκου κύπριο προπονητή που εργάζεται στην Σουηδία οποίος είναι συνεχώς κοντά στην αποστολή μας λύνοντας οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί.

Δείτε φωτογραφίες: