Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Μουλαζίμης: “Θα επιδιώξουμε το κέρδος”

Μουλαζίμης: “Θα επιδιώξουμε το κέρδος”


Με αντίπαλο τη Σερβία στο Στάδιο FK Metalac συνεχίζει σήμερα τις υποχρεώσεις της η Εθνική Ελπίδων. Στην αποστολή βρίσκονται οι Χριστόφορος Χαραλάμπους και Δημήτρης Μουλαζίμης.

Στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 της UEFA περιόδου 2013 – 2015, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα δώσει απόψε το τρίτο του παιχνίδι στη διοργάνωση με στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

Από την πλευρά τους οι Σέρβοι θα δώσουν σήμερα το πρώτο τους παιχνίδι στη νέα διοργάνωση.

Ο κύκλος της προετοιμασίας ενόψει Σερβίας ολοκληρώθηκε χθες βράδυ στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα χωρίς ουσιαστικά προβλήματα.

Η Εθνική θα αγωνιστεί με τους Λοϊζου, Μουλαζίμη, Λαϊφη, Κυριάκου, Οικονόμου, Χριστοφίδη, Χ. Κυριάκου, Φροξυλιά, Κωνσταντίνου, Εγγλέζου, Θαλασσίτη.

«Η εξαιρετική παρουσία της ομάδας στη Ρουμανία είναι γεγονός πως δημιούργησε νέες απαιτήσεις και ήρθαμε στη Σερβία με στόχο να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε. Μέσα από την προσπάθεια θα επιδιώξουμε το κέρδος και σίγουρα υπάρχουν οι δυνατότητες για καλά αποτελέσματα και εκτός έδρας. Το γεγονός ότι οι Σέρβοι σήμερα αρχίζουν τις υποχρεώσεις τους σίγουρα δίνει στον αγώνα ένα διαφορετικό χαρακτήρα, όμως βλέποντας και τη διάθεση που υπάρχει στην ομάδα μας, πιστεύω ότι δικαιωματικά προσδοκούμε σε κάτι καλό», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο αρχηγός της Εθνικής Ελπίδων Δημήτρης Μουλαζίμης.

Το σημερινό παιχνίδι θα αρχίσει στις 9 το βράδυ ώρα Κύπρου και θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους λόγω τιμωρίας των Σέρβων από την UEFA για επεισόδια σε αγώνα τους με την Αγγλία στην προηγούμενη διοργάνωση.

Ιταλία – Βέλγιο
Εκτός από το παιχνίδι της Εθνικής μας με τη Σερβία για τον όμιλο μας σήμερα θα διεξαχθεί επίσης η αναμέτρηση της Ιταλίας με το Βέλγιο.
          ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ένατος όμιλος)

1.
 ΒΕΛΓΙΟ
1
2
0
3
2.
 ΚΥΠΡΟΣ
2
3
2
3
3.
 ΙΤΑΛΙΑ
0
0
0
0
4.
 ΣΕΡΒΙΑ
0
0
0
0
       5.
 ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ
1
0
3
0