Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Μετά τη δουλειά, ξεκούραση

Μετά τη δουλειά, ξεκούραση

velgoi


Ολοκληρώθηκε χθες με πλήρη επιτυχία το εκπαιδευτικό Camp“Βλέπουμε με το μυαλό, όχι με τα μάτια” που διοργάνωσε η ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το Camp έγινε υπό την επίβλεψη του Βέλγου, Michel Bruyninckx ο οποίος είναι υπεύθυνος του κέντρου εκπαίδευσης ποδοσφαιρικού μυαλού της Μίλαν, όπως επίσης και εκπαιδευτής των προπονητών της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Βελγίου.

Μαζί με τον Bruyninckx και ο στενός του συνεργάτης πρώην τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας της Άντερλεχτ, Dirk Gyselinckx, o Hans Somers (πρώην ποδοσφαιριστής των Ουτρέχτη και Τραμπζονσπορ), ο Oleg Iachtchouk (πρώην ποδοσφαιριστής της Άντερλεχτ και της Εθνικής Ουκρανίας και νυν προπονητής της U13 και βοηθός προπονητής της U21 της Άντερλεχτ η οποία έφτασε μέχρι τα ημιτελικά Uefa Champions Youth League) και ο Emanuele Pischetola (πρώην ποδοσφαιριστής της Μίλαν, και προπονητής στην Ακαδημία της Μίλαν τα τελευταία 25 χρόνια δουλεύοντας μαζί με τεράστιες ποδοσφαιρικές φυσιογνωμίες).

Το σεμινάριο ήταν μια καλή ευκαιρία για τα παιδιά να δουλέψουν και να προπονηθούν, υπό τις οδηγίες κορυφαίων ανά το παγκόσμιο προπονητών, εμπλουτίζοντας σε μεγάλο βαθμό τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους. Η σελίδα μας το κάλυψε με βίντεο και φωτορεπορτάζ και μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως πραγματικά άξιζε το κόπο. Θα ήταν μάλιστα ιδανικό αν η συνεργασία με τους Βέλγους γινόταν μόνιμη και όχι μόνο για τη διάρκεια του Camp.

Σήμερα οι Βέλγοι είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν μετά από μιας βδομάδας δουλειά. Ο Michel Bruyninckx ανέβασε την πιο πάνω φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Facebook γράφοντας “μετά τη δουλειά, ξεκούραση!”