Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Βάπτισμα του πυρός στα πρωταθλήματα ορεινής Ποδηλασίας

Βάπτισμα του πυρός στα πρωταθλήματα ορεινής Ποδηλασίας

Μπόλικη δράση για τους “πράσινους” ποδηλάτες περιελάμβανε η εβδομάδα που πέρασε. Το ενημερωτικό δελτίο της ποδηλατικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ:


Στο Παγκυπρίο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας συμμετείχε χθες (17/07) η ομάδα μας. Σε μια πολύ δύσκολη διαδρομή, οι νεαροί ποδηλάτες της ομάδας μας πήραν το βάπτισμα του πυρός στα πρωταθλήματα ορεινής Ποδηλασίας, αφήνοντας αρκετές υποσχέσεις για το μέλλον.

Η Δήμητρα Κουκουμά, μετά την επάνοδο από τον τραυματισμό της επέστρεψε δυνατή και κατέλαβε την 2η θέση στις κορασίδες, με την Γεωργία Γιαγκουλλά να την ακλουθεί στην 3η θέση. Στους Παίδες, ο Στέφανος Ιακώβου τερμάτισε στην 5η Θέση, ο Παναγιώτης Σταύρου στην 6η θέση και ο Ηλίας Σταύρου στην 7η θέση. Στους Παμπαίδες, ο Κωνσταντίνος Παυλίδης κατέλαβε την 4η θέση, ο Κωνσταντίνος Χριστοφή την 5η θέση, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου την 6η θέση και ο Χριστόδουλος Νικηφόρου, μετά από πρόβλημα στο ελαστικό του, τερμάτισε στην 9η θέση.

Όλα τα παιδιά της ποδηλατικής μας ομάδας έχουν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους, σε μα νέα εμπειρία για αυτούς, μέτρησαν τα δυνατά τους σημεία, είδαν τις αδυναμίες τους, τις οποίες θα βελτιώσουν με την βοήθεια των προπονητών τους.

Οι έγραφες στην Ακαδημία Ποδηλασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συνεχίζονται. Για τα παιδιά 6-17 χρόνων, οι προπονήσεις γίνονται στο πάρκο Αθαλάσσας, υπό την επίβλεψη διπλωματούχων προπονητών.

Για εγγραφές στην Ακαδημία επικοινωνήστε στα τηλεφωνά: 97609701 / 99671512.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες.