Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Φοβερή εξέλιξη του σκορ σε όλα τα ματς της πρεμιέρας

Φοβερή εξέλιξη του σκορ σε όλα τα ματς της πρεμιέρας

 


Πολλά γκολ και γενικά πλούσιο θέαμα στις τέσσερις αναμετρήσεις της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος Φούτσαλ. Η εξέλιξη του σκορ σε όλα τα ματς ήταν φοβερή και καμία ομάδα δεν πήρε εύκολα τη νίκη. Από νωρίς πάει να επαληθευτεί η πρόβλεψη πως ο φετινός μαραθώνιος θα είναι ο δυσκολότερος στην ιστορία του αθλήματος στη χώρα μας. Άλλωστε πέραν τις ενίσχυσης όλων των ομάδων, που αυξήθηκαν σε 11, υπήρξε και αλλαγή στον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος, που το κάνει πιο ενδιαφέρον.

Στον αγώνα του “Μελκονιάν” η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε 4-1 την ΑΕΚ Λάρνακας, που αποδείχθηκε σκληρό καρύδι. Τρία γκολ πέτυχε ο Μανώλης Μανώλη και ένα ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, Τάσος Σκαμπύλης, που δοκίμασε το σουτ από την εστία του και βρήκε δίχτυα στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Για την ΑΕΚ είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Γιώργος Τουμαζής.

Το παιχνίδι με τα περισσότερα γκολ διεξήχθη στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, με την ΑΕΚ Σωτήρας να φιλοξενεί την ΑΕΛ. Η ομάδα της Λεμεσού δεν έμεινε ποτέ πίσω στο σκορ, ενώ πήρε δύο φορές προβάδισμα τριών τερμάτων. Δύο φορές όμως ισοφάρισε, σε 5-5 και 8-8, η ομάδα της Σωτήρας, με τη δεύτερη να γίνεται στο 33′. Ακολούθησαν ακόμη τρία γκολ για την ΑΕΛ, που πήρε τη νίκη με 11-8 και το πρώτο της “τριποντο”.

Σασπένς μέχρι το τελευταίο λεπτό στο παιχνίδι που έγινε στα Λατσιά, με τον τοπικό Εθνικό να κερδίζει 5-3 την ομάδα “Η Απελευθέρωση”. Τρεις φορές το προβάδισμα πήρε ο Εθνικός Λατσιών και τρεις φορές δέχθηκε την ισοφάριση, με το 3-3 να γίνεται στο 36′ και να παραμένει μέχρι το 39′. Σε εκείνο το σημείο σημειώθηκε το 4-3 και λίγο πριν ακουστεί η κόρνα για το φενάλε διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Συγκλονιστικό τέλος στη Λεμεσό, με την ομάδα “Δημητράκης Χριστοδούλου Δερύνειας” να δραπετεύει με το “διπλό”, επικρατώντας στα τελευταία δευτερόλεπτα της ΑΜΕΚ Καψάλλου. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ με 0-1 και 1-3, αλλά με γκολ στο 39′ και στο 40′ ήρθε η ισοφάριση από την ΑΜΕΚ. Με μόλις λίγα δευτερόλεπτα να απομένουν, η ομάδα της Δερύνειας πέτυχε όχι ένα αλλά δύο γκολ, παίρνοντας τη νίκη με 5-3.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:
ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΚ Λάρνακας 4-1
Εθνικός Λατσιών-Η Απελευθέρωση 5-3
ΑΕΚ Σωτήρας-ΑΕΛ 8-11
ΑΜΕΚ Καψάλου-Δημητράκης Χριστοδούλου Δερύνειας 3-5

Εκκρεμεί το ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και Αποέλ, που αναβλήθηκε. Θυμίζουμε πως ρεπό είχε η Ελπίδα Αστρομερίτη.

Η βαθμολογία του Πρωταθλήματος:

#Όνομα ΟμάδαςΑγώνεςΝίκεςΙσοπαλίαΉττεςΤέρματα ΥπέρΤέρματα ΚατάΒαθμοί

1ΑΕΛ11001183
2ΟΜΟΝΟΙΑ – ARARAT1100413
3Δημητράκης Χριστοδούλου Δερύνειας1100533
4Εθνικός Λατσιών1100533
5ΑΜΕΚ Καψάλου1001350
6Η Απελευθέρωση1001350
7ΑΕΚ Σωτήρας10018110
8ΑΕΚ Λάρνακας1001140