Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Σκαμπύλης: «Απαιτείται να παρουσιαστούμε σοβαροί και ιδιαίτερα προσεκτικοί»

Σκαμπύλης: «Απαιτείται να παρουσιαστούμε σοβαροί και ιδιαίτερα προσεκτικοί»

 


Για την αποψινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος Φούτσαλ μίλησε ο τερματοφύλακας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Τάσος Σκαμπύλης. Στόχος ασφαλώς όπως τόνισε είναι η νίκη, «απαιτείται να παρουσιαστούμε σοβαροί και ιδιαίτερα προσεκτικοί» όμως όπως ανέφερε. Επίσης, ζήτησε τη στήριξη του κόσμου στη φετινή προσπάθεια που γίνεται για επιστροφή στους τίτλους. Ασφαλώς το παιχνίδι με την ΑΕΚ Λάρνακας στο “Μελκονιάν” θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Στην αρχική του τοποθέτηση σημείωσε: «Τα παιχνίδια για την πρεμιέρα της οποιασδήποτε διοργάνωσης, πάντοτε κρύβουν παγίδες. Αυτό ισχύει και για το σημερινό. Απαιτείται να παρουσιαστούμε σοβαροί και ιδιαίτερα προσεκτικοί. Στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε νικηφόρα το πρωτάθλημα».

Ακολούθως, ο Τάσος Σκαμπύλης εστίασε σε ένα σημαντικό στοιχείο: «Υπάρχουν αρκετές διαφορές φέτος, τόσο στην ομάδα μας, όσο και στον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας έχει διαφοροποιήσει τον τρόπο λειτουργίας της, υπάρχει νέα τεχνική ηγεσία και ένα ρόστερ με αρκετές αλλαγές. Είναι φυσιολογικό ο προπονητής μας να επιχειρεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία στην αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας. Η δομή του πρωταθλήματος είναι τέτοια, που μας δίνει τον χρόνο για να δουλέψουμε και να παρουσιαστούμε έτοιμοι στα play-off».

Κλείνοντας, ο διεθνής τερματοφύλακας έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας μας: «Πραγματικά έχουμε ανάγκη τον κόσμο δίπλα μας. Γίνεται μία νέα προσπάθεια στο Τμήμα Φούτσαλ και η παρουσία του κόσμου είναι περισσότερο από επιβεβλημένη. Οι στόχοι μας είναι διαχρονικοί και δεν αλλάζουν. Θέλουμε τίτλους. Απ’ εκεί και πέρα, διαβεβαιώνουμε τον κόσμο ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να φέρουμε επιτυχίες στον Σύλλογο».