Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας φούτσαλ

Τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας φούτσαλ

 


Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας φούτσαλ, όπως ανακοίνωσε το σωματείο μας. Φέτος χωρίζονται σε δύο κατηγορίες οι κάρτες διαρκείας, ενώ άλλαξε και ο τρόπος διεξαγωγής της β’ φάσης του Πρωταθλήματος. Αναλυτικά οι λεπτομέρειες:

Σε δύο κατηγορίες κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας του Τμήματος Φούτσαλ του Σωματείου μας, για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

1η κατηγορία: 30 ευρώ
Περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες για τον α΄ και β΄ γύρο πρωταθλήματος, όπως και τους αγώνες κυπέλλου (μέχρι τα ημιτελικά).

2η κατηγορία: 50 ευρώ
Περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνας για τον α΄ και β΄ γύρο πρωταθλήματος, για τους αγώνες των Play-Off του πρωταθλήματος, όπως και για τους αγώνες κυπέλλου (μέχρι τα ημιτελικά).

futsal-xorigoi

Το νέο πρωτάθλημα φούτσαλ θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή έντεκα ομάδων. Μετά από αρκετά χρόνια αλλάζει η δομή της διοργάνωσης της δεύτερης φάσης, καθώς στο φετινό πρωτάθλημα θα διεξαχθούν αγώνες play off.

Στο νέο Πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος οι ακόλουθες ομάδες: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΡΑΡΑΤ, Αποέλ, Ανόρθωση, Εθνικός Λατσιών, ΑΜΕΚ Καψάλου, ΑΕΚ Λάρνακας, Δημητράκης Χριστοδούλου Δερύνειας, ΑΕΛ, Ελπίδα Αστρομερίτη, ΑΕΚ Σωτήρας και η Απελευθέρωση.

Η πρώτη φάση του Πρωταθλήματος θα διεξαχθεί σε δύο γύρους. Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης, οι οκτώ πρώτες ομάδες της κατάταξης θα συνεχίσουν στα play off:
Αγώνας 1: 1ος – 8ος
Αγώνας 2: 2ος – 7ος
Αγώνας 3: 3ος – 6ος
Αγώνας 4: 4ος – 8ος

Από κάθε ζευγάρι προκρίνεται στην επόμενη φάση η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις δύο νίκες.

Στη δεύτερη αγωνιστική των play offs το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:
Αγώνας 5: Νικητής αγώνα 1 – Νικητής αγώνα 4
Αγώνας 6: Νικητής αγώνα 2 – Νικητής αγώνα 3

Από κάθε ζευγάρι προκρίνεται στην επόμενη φάση η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις δύο νίκες.

Οι νικητές (5 – 6) θα αγωνιστούν στον τελικό με έπαθλο το τρόπαιο του πρωταθλητή και τον τίτλο θα κατακτήσει η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις δύο νίκες.