Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Βάθρο για τους “πράσινους” αθλητές στον αγώνα Κυπέλλου στο Ακαπνού

Βάθρο για τους “πράσινους” αθλητές στον αγώνα Κυπέλλου στο Ακαπνού

 


Μαγική εμφάνιση για την ποδηλατική ΟΜΟΝΟΙΑ στον 10ο αγώνα Κυπέλλου Κύπρου – km_eaters on fire στην Ακαπνού. Πιο κάτω το ενημερωτικό δελτίο του τμήματος για την παρουσία των αθλητών της ομάδας μας:

Μεγάλη νίκη για τον Αντρέα Χριστοφή στους Άνδρες με χρόνο 2 ώρες 43 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα. Ο Αντρέας με μια συγκλονιστική εμφάνιση κατά την διάρκεια του αγώνα βρισκόταν στο γκρουπ των αθλητών που προπορεύονταν και με μια εκπληκτική επίθεση στον τελευταίο γύρο του αγώνα δεν άφησε περιθώριο σε κανένα από τους υπόλοιπους αθλητές να τον ακολουθήσει και κέρδισε τον αγώνα με διαφορά σχεδόν 1 λεπτό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για την ομάδα μας:

  • Στην κατηγορία Men Elite Ο Αντρέας Χριστοφή 1η θέση με χρόνο 2:43:43 μετά από συγκλονιστική εμφάνιση.
  • Στην κατηγορία Master 2 ο Μιχάλης Θεοχάρους στην 2η θέση με χρόνο 1:56:48.
  • Στην κατηγορία Gadet Boys δυο παιδιά για πρώτη φορά ανεβαίνουν στο βάθρο με τον Παναγιώτη Σταύρου στην 2η θέση και τον Στέφανο Ιακώβου στην 3η Θέση και τον Ηλία Σταύρου στην 4η θέση .
  • Στην κατηγορία CFA Master 1 Men ο Πάρις Χατζήπαναγης στην 4η θέση παρά την σπασμένη αλυσίδα και δείχνει αγώνα με αγώνα πιο έτοιμος για την κατηγορία των αντρών.
  • Στην κατηγορία Gadet Boys U15 ο Χριστόδουλος Νικηφόρου στην 2η θέση και ο Κωνσταντίνος Χριστοφή στην 3η θέση.
  • Στην κατηγορία Gadet Girls η Συνήθης ύποπτη Δήμητρα Κουκουμά στην 1η θέση με την Γεωργία Γιαγκουλλά στην 3η θέση.
  • Στην κατηγορία CFA U19 Girls Η πολύ νεαρή για την κατηγορία Ελένη Κουκουμά την 1η θέση.

Το πρωί είχαμε αναφέρει για την σπουδαία δουλειά που γίνεται στην ακαδημία μας και για τα παιδιά που ήταν κοντά να ανέβουν στο βάθρο. Πριν καλά καλά γράψουμε μας δικαίωσαν με την σημερινή τους παρουσία. Μπράβο σε όλα τα παιδιά στους προπονητές και στην τεχνική υποστήριξη, συνεχίζουμε την πορεία μας ακόμα πιο δυνατά για να ανεβάσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί που της αξίζει.

Πατήστε ΕΔΩ για περισσότερες φωτογραφίες.

Δώστε την ευκαιρία στα παιδιά σας να γυμναστούν και να αγωνιστούν με τα χρώματα της αγαπημένης μας ομάδας. Οι έγραφες στην ακαδημία μας συνεχίζονται κανονικά. Για τα παιδιά του κλιμακίου 6-12 οι προπονήσεις γίνονται στο πάρκο Αθαλάσσας κάτω από την επίβλεψη διπλωματούχων προπονητών με τα αναγνωρισμένα διπλώματα της διεθνούς ομοσπονδίας ποδηλασίας UCI. Για εγγραφές στην ακαδημία επικοινωνήστε στα τηλεφωνά 97609701/99671512.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΑΝΤΟΥ