Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Μπήκε με το δεξί η Καλαθοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ

Μπήκε με το δεξί η Καλαθοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ

 


Με το δεξί μπήκε στη νέα αγωνιστική περίοδο η Καλαθοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ. Στον αγώνα της πρεμιέρας στην Β1 Κατηγορία, η ομάδα μας κέρδισε εκτός έδρας το Ζήνωνα με 56-34. Πρόκειται για μια νέα ομάδα, που αποτελείται κυρίως από νεαρούς παίκτες και το νικηφόρο ξεκίνημα ήταν ότι έπρεπε για τη ψυχολογία στο “πράσινο στρατόπεδο”. Σιγά σιγά οι “πράσινοι” θα ανεβάζουν ρυθμούς και θα δείξουν ποιες είναι οι προθέσεις τους στη σεζόν.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της ΚΟΚ, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στα πρώτα στάδια του, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 10-10 στην πρώτη περίοδο. Με την πάροδο του χρόνου οι φιλοξενούμενοι δημιουργούσαν διαφορά στο σκορ, το οποίο στο ημίχρονο ήταν στο 25-21. Οι «πράσινοι» αύξησαν την διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο, που ήταν στο 36-27 στην τρίτη περίοδο και στο 56-34 με την λήξη του αγώνα. Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Γαβριήλ με 14 πόντους (2 τρίποντα).

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 10-10, 21-25, 27-36, 34-56

Ομόνοια (Κυριάκος Αδάμου): Κατσουρής, Γαβριήλ 14 (2), Πολυκάρπου, Βλάχος 7, Χριστοδουλίδης 5, Ροδοσθένους, Κυριακίδης 15, Χρίστου 1, Φιλίππου 4, Αυγουστίνου 3, Κασίνος 7.

Θετικό είναι πως την ερχόμενη Κυριακή δεν θα δώσει αγώνα η ΟΜΟΝΟΙΑ, λόγω ρεπό, κάτι που τις δίνει περισσότερο χρόνο για προετοιμασία. Την οποία χρειάζεται, αφού η ομάδα στήθηκε μέσα σε λίγες μέρες, για να είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα.