Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Ναι, σε αυτό τον αγώνα η απουσία ισούται… με προδοσία!

Ναι, σε αυτό τον αγώνα η απουσία ισούται… με προδοσία!

 


Τέρμα τα ψέματα, σε αυτό τον αγώνα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για απουσία από το γήπεδο. Για πρώτη φορά Κυπριακή ομάδα θα αγωνιστεί στο Champions League Πετόσφαιρας και αυτή είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Είναι καθήκον των οπαδών του λαοφιλέστερου σωματείου στο νησί να δώσουν δυναμικό παρών και να στηρίξουν την ομάδα που τα τελευταία χρόνια κρατά ψηλά τη σημαία με το τριφύλλι. Τα κίνητρα είναι πολλά για να πειστεί ο κόσμος να πάει στο κλειστό.

Μόνο και μόνο η αναφορά για την κατάκτηση των έξι τίτλων σε διάστημα δύο ετών θα έπρεπε να κάνει όλους τους φιλάθλους του “τριφυλλιού” να πουν “Ναι, θα είμαι εκεί”! Όσοι σέβονται αυτούς που τιμούν τη φανέλα που φοράνε και ιδρώνουν σε κάθε παιχνίδι για να πάρουν τη νίκη τότε θα δώσουν το παρών τους στο στάδιο Ελευθερία την ερχόμενη Τετάρτη 2 Νοεμβρίου. Το εισιτήριο ορίστηκε μόλις στα 5 ευρώ, που τα αξίζει και με το παραπάνω η “ΟΜΟΝΟΙΑ της καρδιάς”.

Μια σημαντική σημείωση, που κάνει κυριολεκτικά την απουσία να ισούται… με προδοσία σε αυτή την αναμέτρηση: Όπως ανακοινώθηκε, βάσει των κανονισμών της CEV, θα επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο στην ομάδα μας εάν διαθέσει λιγότερα από 1000 εισιτήρια! Ελπίζουμε ο πράσινος λαός να στηρίξει την προσπάθεια των Πρωταθλητών και να βρεθεί στο στάδιο, όχι για την αναφορά στις πιο πάνω γραμμές, αλλά για όλα τα υπόλοιπα στις δύο πρώτες παραγράφους!

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του αγώνα για το Champions League Πετόσφαιρας