Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Διακοπή στο ποδόσφαιρο, δράση για τις ομάδες των άλλων τμημάτων

Διακοπή στο ποδόσφαιρο, δράση για τις ομάδες των άλλων τμημάτων

 


Μπορεί να υπάρχει διακοπή στο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ανδρών αυτή την εβδομάδα, όμως η δράση για τις ομάδες των άλλων τμημάτων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν σταματά. Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα τους:

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του Συλλόγου για αυτή την εβδομάδα.

Την Πέμπτη η ομάδας φούτσαλ αντιμετωπίζει τον Αποέλ, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου. Η ομάδα μας, μετά τη νίκη με 2-4 στο πρώτο παιχνίδι, θέλει να εκμεταλλευτεί τη δυναμική της έδρας της και να «σφραγίσει» την πρόκρισή στον τελικό της διοργάνωσης.

Την Παρασκευή η ομάδα πετόσφαιρας τίθεται αντιμέτωπη με την ΑΕΚ Καραβά, για την προημιτελική φάση του κυπέλλου και θα επιδιώξει να θέσει τις βάσεις για πρόκριση. Στόχος των “πρασίνων” είναι η κατάκτηση του τίτλου.

Την Κυριακή υπάρχουν δύο αγώνες. Το πρωί η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει εντός έδρας την Α.Ε Αμμοχώστου, για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος και θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Λίγο αργότερα, η ομάδα καλαθόσφαιρας αρχίζει την προσπάθεια της στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος, απέναντι στον Αχιλλέα Αγρού, στοχεύοντας τη νίκη που θα της δώσει πλεονέκτημα για πρόκριση στους τελικούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Φούτσαλ
22.03, 19:00 ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΡΑΤ – Αποέλ (ημιτελικός κυπέλλου, 2ος αγώνας | στάδιο Ελευθερία)

Πετόσφαιρα
23.03, 20:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ Καραβά (προημιτελικός κυπέλλου, 1ος αγώνας | στάδιο Ελευθερία)

Καλαθόσφαιρα
25.03, 16:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – Αχιλλέας Αγρού (ημιτελική φάση πρωταθλήματος | στάδιο Ελευθερία)

Γυναικείο Ποδόσφαιρο
25.03, 11:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – Α.Ε ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ (16η αγωνιστική | στάδιο Ολυμπιάς Λυμπιών)