Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Ενημέρωση για τη δράση του τμήματος πεζοπόρων & δρομέων

Ενημέρωση για τη δράση του τμήματος πεζοπόρων & δρομέων

 


Ενημέρωση από την ΟΜΟΝΟΙΑ για τη δράση του τμήματος πεζοπόρων & δρομέων:

3η θέση για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο “Run for the Community”

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε το Τμήμα Πεζοπόρων & Δρομέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αυτή τη φορά στον αγώνα “Run for the Community”, στο American Academy Λευκωσίας.

Μετά τους αγώνες σε Ιδάλιο και Μιτσερό, οι “πράσινοι” απέδειξαν ότι βρίσκονται στη συνεχή ανοδική πορεία. Μάλιστα, ο δρομέας της ομάδας μας, Παναγιώτης Ούζη, στην πρώτη του παρουσία απέσπασε την 3η θέση, στα τρία χιλιόμετρα.

Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στη μνήμην του Αντρέα Γεωργιάδη.

Το Τμήμα Πεζοπόρων & Δρομέων θα συνεχίσει την προσπάθειά του για συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη, όπως επίσης και για εδραίωση του αθλήματος στην Κύπρο.

Πρώτη παρουσία, 1η θέση για την Sarah Weiglhofer!

Πολύ σημαντική επιτυχία κατέγραψε το Τμήμα Πεζοπόρων & Δρομέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καθώς η αθλήτρια της ομάδας μας, Sarah Weighofer, κατέλαβε την 1η θέση στο “Omodos Cross Race”!

Η Sara Weighofer αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και έκοψε πρώτη το νήμα στην ηλικιακή κατηγορία 20-29, στα δέκα χιλιόμετρα του στον 4ο Αγώνα Δρόμου, εις μνήμη «Ξένιου Ξενοφώντος».

Συνδιοργανωτές του αγώνα ήταν το Κοινοτικό Συμβούλιο Ομόδους, όπως και τα Σωματεία Dromea Racing, Περικλής Δημητρίου και Γυμνάσιο Ομόδους.

Το Τμήμα συγχαίρει θερμά την Sarah για την επιτυχία της!