Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Προχωρούν και τα άλλα τμήματα

Προχωρούν και τα άλλα τμήματα

 


Είχαμε πει αμέσως μετά την εκλογική συνέλευση, με την εκχώρηση του ποδοσφαιρικού τμήματος σε διαχειριστική εταιρία, μένει άφθονος χρόνος για το Διοικητικό Συμβούλιο να τρέξει τα άλλα τμήματα του Συλλόγου. Αυτό φαίνεται ότι παίρνει σάρκα και οστά τον τελευταίο καιρό.

Το τμήμα καλαθόσφαιρας ανακοίνωσε νέο προπονητή τον Κώστα Παπαδόπουλο, με τον Κυριάκο Αδάμου να μετατίθεται στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή. Παράλληλα, η ομάδα επέστρεψε στα σαλόνια της Α’ κατηγορίας, μετά από δυο σερί χρονιές στη δεύτερη. Κυκλοφορεί επίσης λαχνός για ενίσχυση της ομάδας, ενόψει της νέας σεζόν, με στόχο την παραμονή και τη σταδιακή βελτίωση της.

Η φουτσαλική μας ομάδα κυκλοφόρησε λαχνό οικονομικής ενίσχυσης ‘ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας.

Όσο αφορά το φούτσαλ, η ομάδα ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον Κώστα Πολυβίου, οδηγώντας φέτος την ΟΜΟΝΟΙΑ στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Όπως όλα δείχνουν νέος προπονητής θα είναι ο Κώστας Χριστοδούλου και αναμένεται ότι θα γίνει αξιολόγηση του ρόστερ, για να ξεκινήσει σιγά σιγά ο προγραμματισμός.

 

Από το τμήμα πετόσφαιρας, αποτελεί ήδη παρελθόν ο προπονητής Γιάννης Καλμαζίδης, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να βρίσκεται σε ψάξιμο για προπονητή, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να αναλάβει και πάλι τα ηνία της ομάδας ο Σάββας Σάββα. Θυμίζουμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει κληρωθεί στο CEV Challenge Cup με την Mladost Ribola

Στη γυναικεία ομάδα, ανακοινώθηκε επέκταση συνεργασίας με το τεχνικό τιμ, ενώ ανανέωση είχαμε και για την αρχηγό της ομάδας, Γιώτα Ρήγα. Στην ομάδα μένουν και οι Φωτεινή ΑνδρονίκουΙβάνα ΤάνεβαΣάρα ΠαπαδοπούλουΑναστασία ΠαναγήΕυδοκία ΕυθυβούλουΜύρια Τουμάζου. Από την ομάδα αποχώρησαν οι Νάσια Γεωργίου και Σκεύη Νεοφύτου, με το Σύλλογο να τις ευχαριστεί για την προσφορά τους. Θυμίζουμε επίσης την ανανέωση της συνεργασίας με την A&D Goalkeeper Academy, ενώ κυκλοφόρησαν ήδη τα εισιτήρια διαρκείας.