Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Νίκη με 2-0 για την ΟΜΟΝΟΙΑ U14 απέναντι στη Δόξα

Νίκη με 2-0 για την ΟΜΟΝΟΙΑ U14 απέναντι στη Δόξα


Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη πανηγύρισε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U14. Η ομάδα μας, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, κέρδισε τη Δόξα U14 με 2-0, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Αναγέννησης Λυθροδόντα.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Μάριος Νικολάου, άρχισε τον αγώνα με τους Κελεπέσιη, Σπύρου, Χρίστου, Σωτηρίου, Παναγιώτου, Δημητρίου, Ερωτοκρίτου, Τσιαπάλη, Λάμπρου, Αποστόλου και Παπαδόπουλο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και απολύτως δίκαια πρόσθεσε ακόμη τρεις βαθμούς στη συγκομιδή της.

Το «τριφύλλι» άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Τσιαπάλης. Το γρήγορο προβάδισμα βοήθησε τους ποδοσφαιριστές του Μάριου Νικολάου να επιβάλουν πλήρως τον ρυθμό τους και από τη στιγμή που δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου από τη Δόξα, έφτασαν στο 2-0, με σκόρερ τον Πέτρου. Έτσι, πανηγύρισαν τη δεύτερη τους νίκη στη φετινή σεζόν.

Με τη συμπλήρωση τεσσάρων αγωνιστικών, η ΟΜΟΝΟΙΑ U14, έφτασε τους 7 βαθμούς και ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Επόμενος αγώνας για την ΟΜΟΝΟΙΑ U14, είναι το επόμενο Σάββατο (22/9), απέναντι στον Διγενή Μόρφου, εκτός έδρας.