Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο Δημήτρης Σπυριδάκης για το παιχνίδι με το ΘΟΪ και τη...

Ο Δημήτρης Σπυριδάκης για το παιχνίδι με το ΘΟΪ και τη συνέχεια


Στην ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος μίλησε ο Δημήτρης Σπυριδάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15. Ο επιθετικός και πρώτος σκόρερ της ομάδας, μίλησε για το παιχνίδι με το ΘΟΪ αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αναλυτικά:

Εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο το ΘΟΪ Λακατάμιας έχει αυτό το Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ U15. Η ομάδα μας, μετά το διπλό στη Λεμεσό επί του Απόλλωνα, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, θέση την οποία θέλει να κρατήσει μέχρι τέλους.

Για το παιχνίδι απέναντι στο ΘΟΪ, μίλησε ο επιθετικός και πρώτος σκόρερ της ομάδας μας, Δημήτρης Σπυριδάκης: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο προσωπικά πιστεύω πως θα είναι πιο δύσκολο από αυτό κόντρα στον Απόλλωνα. Η προηγούμενη νίκη που πετύχαμε μας ανέβασε στην κορυφή και μας έδωσε ψυχολογία για τη συνέχεια. Είχαμε πάει αποφασισμένοι στη Λεμεσό για νίκη, δώσαμε το 100% και τα καταφέραμε. Ναι, μεν, σκόραρα τα δύο γκολ που μας έδωσαν τη νίκη, όμως ήταν μια συλλογική προσπάθεια από όλους τους συμπαίκτες μου. Θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να πραγματοποιήσουμε ακόμα καλύτερες εμφανίσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, όμως δεν είναι αυτός ο πρώτος στόχος μου για φέτος. Οι στόχοι της ομάδας είναι πάνω απ’ όλα και θα ήταν καλύτερα πρώτα να έρθει το πρωτάθλημα και μετά ο τίτλος του πρώτου σκόρερ».

Ο αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15 απέναντι στο ΘΟΪ, θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο, στις 12:00, στο γήπεδο της Αναγέννησης Λυθροδόντα.

0
SHARE
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ | Ο Δημήτρης Σπυριδάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15 για το παιχνίδι με το ΘΟΪ και τη συνέχεια
October 12, 2018
«Κορυφαίοι Ποδοσφαιριστές»: Σάκης Ανδρέου
October 11, 2018
Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U19, Νίκος Νικολάου, για τη σύνδεση με την πρώτη ομάδα, τις συνθήκες και την αγωνιστική πορεία
October 11, 2018
Φιλικό Παιχνίδι: ΕΡΜΗΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ (12/10, 16:00, ΓΣΖ) | Αποστολή (πληροφορίες για τα εισιτήρια)
October 11, 2018
ΑΚΑΔΗΜΙΑ | Ο Πάνος Νικολάου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U16 για τον αγώνα με το ΘΟΪ και την παρουσία της ομάδας