Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Πλησιάζει η έναρξη της σεζόν

Πλησιάζει η έναρξη της σεζόν


Την Παρασκευή είναι ορισμένη η έναρξη της σεζόν για το άθλημα του βόλεϊ, με την ομάδα μας να δίνει αγώνα για το Σούπερ Καπ, αφού πέρσι κατέκτησε το Κύπελλο. Αντίπαλος ο πρωταθλητής Παφιακός, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να θέλει μια μίνι ρεβάνς για το χαμένο πρωτάθλημα.

Διαβάστε τα τελευταία νέα των δυο ομάδων:

Η νέα πετοσφαιρική σεζόν στην περίοδο 2018-19 ανοίγει με τον αγώνα του Σούπερ – Καπ Ανδρών μεταξύ του πρωταθλητή Green Air Παφιακού και της Κυπελλούχου Ομόνοιας. Οι δυο ομάδες θα διεκδικήσουν το τρόπαιο και τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στο «Κίτιον» Λάρνακας την Παρασκευή 05 Οκτωβρίου στις 20:00 το βράδυ με τηλεοπτική μετάδοση από τη Cytavision.

Οι δυο ομάδες ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους με την Ομόνοια να πραγματοποιεί προπόνηση και στο «Κίτιον » την Τετάρτη 03 Οκτωβρίου. Ο Grren Air Παφιακός επέλεξε να συνεχίσει απρόσκοπτα την προετοιμασία του στην Πάφο.

Οι πρωταθλητές δείχνουν σε πολύ καλή κατάσταση και έδειξαν δείγματα γραφής στο τουρνουά «Ευάγγελος Φλωράκης» με τη νίκη επί του Αποέλ, αλλά και τη σπουδαία έστω και φιλική επιτυχία επί του πρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακού με 3-0 σετ. Η ομάδα παρουσιάζεται με προπονητή τον Λούπισα Ρίστιτς και στη φετινή χρονιά ενέταξε στο δυναμικό τους: Βλάντο Κνέζεβιτς, Μαρίνο Παπαχριστοδούλου και τους ξένους Ουϊλιαν από τη Βραζιλία και Νικολάι Χους από τη Νορβηγία. Διατήρησε στο δυναμικό του τον Ελλαδίτη Άκη Ασπιώτη για τρίτη χρονιά.

Στη σύνθεση του Green Air Παφιακού βρίσκονται οι: Oδυσσέας Σαββίδης (Ακραίος), 3. Θεοδώρου (Κεντρικός), 4. Κωναταντίνος Ευσταθίου (Κεντρικός), 5. Νικολάι. Χους (Ακραίος – Νορβηγία), 7. Κωνσταντίνος Σκορδής (Ακραίος), 8. Βαλεντίνος Ανδρέου (Κεντρικός) 9.Βλάντο Κνέζεβιτς (Κεντρικός), 10. Ουϊλιαν (Ακραίος), 11. Νικόλας Κωνσταντινίδης (Ακραίος), 13.’ Ανθιμος Οικονομίδης (Πασαδόρος – Αρχηγός), 14. Ιγνατίου (Λίμπερο), 15. Μαρίνος Παπαχριστοδούλου (Λίμπερο), 17. Μαυρομμάτης (Πασαδόρος) 18. Άκης Ασπιώτης (Διαγώνιος – Ελλάδα).

Η κυπελλούχος ομάδα της Ομόνοιας διεκδικεί το 5ο Σούπερ – Καπ της ιστορίας της και τη φετινή χρονιά παρουσιάζεται αλλαγμένη. Ο Σάββας Σάββας επέστρεψε ως χεντ – κόουτς μετά από μια χρονιά βοηθός, ενώ επανήλθαν στο ρόστερ οι Βραζιλιάνοι Μπρούνο Άλβες και Ρεϊνάλντο. Ακόμα, αποκτήθηκε ο Βραζιλιάνος Μιράντα. Το «τριφύλλι» προχώρησε στην ενίσχυσή του με τους έμπειρους Γιώργο Πλατρίτη και Αντώνη Χριστοφή, ενώ σημαντική ενίσχυση θα προσφέρει ο διεθνής διαγώνιος Νικόλας Ελευθερίου. Το Σούπερ – Καπ θα είναι το πρώτο δείγμα γραφής της Ομόνοιας μετά τα φιλικά προετοιμασίας με Ανόρθωση και Αναγέννηση Δερύνειας.

Στο ρόστερ βρίσκονται οι: 1. Aχιλλέας Πετρακκίδης (34 1.91. Διαγώνιος), 3. Σωτήρης Πετρακκίδης ( 34 1.91 Κενυρικός – Αρχηγός), 5. Λεονάρντο Μιράντα (36 1.94 Ακραίος – Βραζιλία), Νικόλας Ελευθερίου 21 1.92 – Διαγώνιος), 9. Χρίστος Αντωνιάδης (32 1.96 Κεντρικός), 10. Αντώνης Χριστοφή (34 1.85 Πασαδόρος) 11. Χρίστος Προδρόμου (23 1.93 Κεντρικός), 12. ‘Αγγελος Αλεξίου (31 2.02 Κεντρικός) 13. Ρεϊνάλντο (29 1.93 Ακραίος – Βραζιλία) 14. Γιώργος Πλατρίτης (37 1.86 Λίμπερο), 18. Μπρούνο Άλβες (29, 1.91 Πσαδόρος – Βραζιλία).

Οι φίλαθλοι των δυο ομάδων θα μοιραστούν από 400 εισιτήρια, ενώ δεν θα ισχύσει η κάρτα φιλάθλου.

Πηγή: www.volleyball.org.cy