Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Α. Πετρακίδης: «Επέστρεψε η χημεία και η πετυχημένη συνταγή»

Α. Πετρακίδης: «Επέστρεψε η χημεία και η πετυχημένη συνταγή»


Στον Σπορ ΦΜ 95.0 μίλησε ο Αχιλλέας Πετρακίδης, μετά την μεγάλη πρόκριση που πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ χτες απέναντι στην Κροατική Mladost με δεύτερη νίκη. Ο Αχιλλέας αναφέρθηκε στην εμφάνιση αλλά και στις αλλαγές που έγιναν φέτος και επέστρεψε η χημεία.

Όλα όσα είπε:

«Είχαμε μια δύσκολη αποστολή και κουραστική αλλά γλυκιά αφού πήραμε την πρόκριση. Μια ομάδα ισοδύναμη με εμάς. Αφού καταφέραμε να κερδίσουμε τον πρώτο αγώνα και να γνωρίσουμε τον αντίπαλο, το δεύτερο παιχνίδι ήταν πιο εύκολο για μας. Ο αντίπαλος ήταν της δικής μας δυναμικότητας, αλλά παίξαμε καλά. Πολύ δύσκολος ο επόμενος αντίπαλος (Λοκομοτίβ), θα προσπαθήσουμε, και θα πάρουμε εμπειρίες. Είναι πολύ καλό για μας να αγωνιζόμαστε απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους, ανεβάζουμε επίπεδο και ατομικά αλλά και σαν χώρα.

Πέρσι κάναμε μια αλλαγή στην ομάδα, ανεβάσαμε το μπάτζετ αλλά δεν μας βρήκε η χημεία. Μας πλήγωσε που χάσαμε τον τίτλο πέρσι. Φέτος επέστρεψε στο τιμόνι ο Σάββας αλλά και οι Βραζιλιάνοι. Η χημεία επέστρεψε, το ίδιο και η πετυχημένη συνταγή. Όταν κάτι δουλεύει δεν το αλλάζεις. Από τα λάθη μαθαίνεις και προχωράς.

Είναι σημαντικό να αγωνιζόμαστε στην Ευρώπη, ωστόσο το οικονομικό είναι πάντα πρόβλημα αφού χρειάζεσαι πολλά λεφτά για να συμμετέχεις σε τέτοιες διοργανώσεις. Αν η Ομοσπονδία βελτιώσει αυτό το κομμάτι, η κυπριακή πετόσφαιρα μπορεί να πάει μπροστά.»