Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Στην Ρωσία για την υπέρβαση

Στην Ρωσία για την υπέρβαση


Στην Ρωσία ταξιδεύει σήμερα το τμήμα βόλεϊ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να αντιμετωπίσει την Τετάρτη την Belogorie για το κυρίως ταμπλό του CEV Challenge Cup Ανδρών. H ομάδα μας πήρε την πρόκριση με δύο νίκες απέναντι στην Mladost και πλέον βλέπει ψηλότερα, αν και μιλάμε για υπέρβαση αν τελικά καταφέρουμε να περάσουμε το εμπόδιο της Belogorie.

Διαβάστε την δημοσίευση της Ομοσπονδίας:

Για το ευρωπαϊκό ταξίδι καταξίωσης ταξιδεύει τη Δευτέρα η Ομόνοια. Στην ρωσική πόλη Belgorod θα αντιμετωπίσει την ρωσική Belogorie για το κυρίως ταμπλό του CEV Challenge Cup Ανδρών. Ο αγώνας είναι ορισμένος την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 στις 18:00 ώρα Κύπρου στη Σάλα «Sports Palace Kosmos» της ομώνυμης πόλης.

Η ομάδα του Σάββα Σάββα θα βρεθεί στο Belgorod την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου και θα προπονηθεί στη Σάλα που θα διεξαχθεί ο αγώνας. Η επιστροφή στην Κύπρο είναι προγραμματισμένη την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου.

Απέναντι στην «αρκούδα», περσινή νικήτρια της διοργάνωσης, η Ομόνοια θέλει να φανεί απόλυτα ανταγωνιστική τόσο στην Ρωσία όσο και στον επαναληπτικό του Σταδίου «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2018. Η Ομόνοια δεν φοβάται τα εκτός έδρας παιχνίδια όπως έδειξε τον περασμένο μήνα και τη διπλή νίκη πρόκριση στην Κροατία επί της Mladost.

Στην Ρωσία θα ταξιδέψουν οι: 1. Aχ. Πετρακκίδης, 2.Γ. Σπανός, 3. Σ. Πετρακκίδης, 5. Λέο Μιράντα, 7.Ν. Ελευθερίου, 9. Χρ. Αντωνιάδης, 10. Αντ. Χριστοφή, 11. Χρ. Προδρόμου, 12. Αγγ. Αλεξίου, 13. Ρεϊνάλντο, 18. Μπρούνο Άλβες.

Μοναδικός απόντας θα είναι ο λίμπερο της ομάδας Γιώργος Πλατρίτης που τραυματίστηκε στον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ. Ως εκ τούτου, ο κόουτς Σάββας Σάββα θα προβεί σε δοκιμές και θα λάβει τις αποφάσεις του μέχρι και την Τρίτη.

Τον κ. Σάββα θα συνοδεύσουν οι Πάρις Παρτασίδης, Μιχάλης Ζαχαρία και η στστιστικολόγος Ζανέτ Τζωρτζή – Σωκράτους.

Η Belogorie Belgorod δήλωσε στη CEV τους: 1. Al. Obmochaev, 2. J.G. Perrin, 3.S.Bagrey, 4.N. Petric, 7. A. Semytchev, 8.P. Tetyuckin, 11. R.Poroschin, 13. Al. Safonov, 14. R. Khanipov, 15.D. Zemchenok 16. Al. Gutsalyk, 17.V. Golubev, 18.Eg. Sidenko. Προπονητής είναι ο Σλόμπονταν Κόβατς.

Η ανάρτηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: