Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Θέλει νίκη απέναντι στον «αιώνιο»

Θέλει νίκη απέναντι στον «αιώνιο»


Παιχνίδι απέναντι στο Αποέλ δίνει αυτήν τη βδομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ κάτω των 16 ετών και θέλει να κολλήσει 2η συνεχόμενη νίκη. Στην 13η θέση η ομάδα μας, στην 6η ο αντίπαλος. Αναλυτικά:

Παιχνίδι ντέρμπι έχει αυτή την αγωνιστική η ΟΜΟΝΟΙΑ U16, η οποία αύριο αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα μας προέρχεται από νίκη και θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε ο επιθετικός, Αργύρης Κίττου, ο οποίος αναφέρθηκε στη νίκη κόντρα στον Εθνικό Άχνας και στο παιχνίδι που ακολουθεί.

«Σίγουρα, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μία πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει να παρουσιαστούμε  συγκεντρωμένοι και παθιασμένοι για να κερδίσουμε τον αγώνα. Πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας και να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας. Στο προηγούμενο παιχνίδι είχαμε αρκετά από τα πιο πάνω στοιχεία και μπορέσαμε να κερδίσουμε. Ελπίζω να συνεχίσουμε και στη συνέχεια με καλές εμφανίσεις και να ανέβουμε στη βαθμολογία», το σχόλιο του Κίττου.

Μέχρι στιγμής το «τριφύλλι» έχει μαζέψει 15 βαθμούς, με απολογισμό τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Το παιχνίδι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ θα διεξαχθεί αύριο (08/12) στα γήπεδα του Pascal και θα αρχίσει στις 10:00.