Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Σύναψη νέας χορηγικής συνεργασίας για το τμήμα Δρομέων

Σύναψη νέας χορηγικής συνεργασίας για το τμήμα Δρομέων


Τη συνεργασία με την BIONIC ξεκίνησε το τμήμα Δρομέων, όπως ενημέρωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Αναλυτικά:

To Τμήμα Δρομέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την εταιρία BIONIC, για ένα χρόνο με προοπτική ανανέωσης.
Το λογότυπο της εταιρείας έχει τοποθετηθεί στο πίσω μέρος της φανέλας της ομάδας μας.

Η Bionic Electronics H.T. Ltd ιδρύθηκε το 1990. Αποστολή της εταιρείας είναι να παρέχει προϊόντα τεχνολογίας και λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη, ώστε η χρήση της τεχνολογίας να είναι αποδοτική και αποτελεσματική.

Η εταιρεία είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές χονδρικής και λιανικής πώλησης σε ηλεκτρονικά εξαρτήματα, περιφερειακά, λύσεις δικτύου, αναλώσιμα, συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, φορητούς υπολογιστές, κινητή τηλεφωνία, οπτικοακουστικές συσκευές, παιγνιδοκονσόλες κ.α. με καταστήματα λιανικής πώλησης σε τρεις μεγάλες πόλεις στην Κύπρο.

H Bionic έχει χτίσει τη φήμη και την εικόνα της πάνω στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την πελατοκεντρική της πολιτική. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι μία από τις βασικές αξίες της Bionic από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα.

Η Bionic, μεταξύ άλλων, είναι ο εξουσιοδοτημένος διανομέας στην Κύπρο των παρακάτω: BenQ, Corsair, Cooler Master, Manhattan, Intellinet, Trust, CSB και ESET. Είναι επίσης εξουσιοδοτημένος συνεργάτης των παγκοσμίως κορυφαίων ονομάτων, συμπεριλαμβανομένων των Intel, Ubiquiti, Hewlett Packard, Canon, Microsoft, Kaspersky, Cisco, Linksys, Sony, Seagate, Toshiba, Dell και άλλων.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Παγκύπριος Αριθμός Επικοινωνίας: 7777 2060
Ηλ. Διεύθυνση: [email protected]
Ιστοσελίδα: https://bionic.com.cy/

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ευχαριστεί την εταιρία BIONIC για τη συνεργασία.