Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Πετυχημένη παρουσία στην Κρήτη (PHOTO)

Πετυχημένη παρουσία στην Κρήτη (PHOTO)


Απόλυτα επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η συμμετοχή της ομάδας μας στον Γύρο Άνοιξης 2019 στην Κρήτη ,με τους αθλητές μας να ανταποκρίνονται περίφημα σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τους ίδιους .
Ξεκινώντας για την Κρήτη και τον Γύρο Άνοιξης 2019 είχαμε ως στόχο να κερδίσουν όσες περισσότερες εμπειρίες ήταν δυνατόν οι νεαροί αθλητές μας ,με την παρουσία τους όμως μας έκαναν περήφανους ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους και παράλληλα μας γέμισαν και με ευθύνη να τους προσφέρουμε την δυνατότητα να αναπτυχτούν και να καθιερωθούν στον χώρο της ποδηλασίας με την ομάδα μας .
Αναλυτικά
Κατηγορία Παίδων :
Νικητής του αγώνα ο Αντρέας Κασάπης αφού κέρδισε τον αγώνα αντοχής και σε συνδυασμό με την 3η θέση που κατέκτησε χτες στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης κέρδισε την 1η θέση του αγώνα .
3η θέση στον αγώνα για τον Αντρέα Κωνσταντίνου με ένα τεχνικό πρόβλημα να του στερεί την δυνατότητα να διεκδικήσει την νίκη σήμερα παρά την εξαιρετική εμφάνιση του και την νίκη στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης χτες .
Ποιο πίσω από τους δυο ο Γρηγόρης Μιχαήλ που επίσης τεχνικό πρόβλημα του στέρησε την διεκδίκηση θέσης στο βάθρο του αγώνα σήμερα παρά την καλή εμφάνιση και την μεγάλη προσπάθεια του σήμερα .
Κατηγορία Εφήβων :
Την 2η θέση κατέκτησε σήμερα ο Κωνσταντίνος Παυλίδης κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση χάνοντας από τον Βέλγο νικητή του αγώνα στα τελευταία στάδια του αγώνα και σε συνδυασμό με την 3η θέση στην ατομική χρονομέτρηση χτες φιγουράρει στην 7η θέση της μεικτής κατηγορίας Αντρών και Εφήβων .
Μπράβο λεβέντες συνεχίζουμε σοβαρά και προσγειωμένα για τον επόμενο μας στόχο .
Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ομάδα του ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES για την φιλοξενία και τον ωραίο ασφαλισμένο αγώνα που διοργάνωσε καθώς και τους γονείς που συνόδεψαν την ομάδα και πρόσφεραν πολύτιμη βοήθεια κατ στην διάρκεια των αγώνων .
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
Οι εγγραφές στην ακαδημία ποδηλασίας συνεχίζονται κανονικά !!!
Δώστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να γυμνάζονται σωστά και ασφαλισμένα κάτω από την καθοδήγηση εγκεκριμένων προπονητών!!!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ : 99671512 .

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Απόλυτα επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η συμμετοχή της ομάδας μας στον Γύρο Άνοιξης 2019 στην Κρήτη ,με τους αθλητές μας να ανταποκρίνονται περίφημα σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τους ίδιους . Ξεκινώντας για την Κρήτη και τον Γύρο Άνοιξης 2019 είχαμε ως στόχο να κερδίσουν όσες περισσότερες εμπειρίες ήταν δυνατόν οι νεαροί αθλητές μας ,με την παρουσία τους όμως μας έκαναν περήφανους ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους και παράλληλα μας γέμισαν και με ευθύνη να τους προσφέρουμε την δυνατότητα να αναπτυχτούν και να καθιερωθούν στον χώρο της ποδηλασίας με την ομάδα μας . Αναλυτικά Κατηγορία Παίδων : Νικητής του αγώνα ο Αντρέας Κασάπης αφού κέρδισε τον αγώνα αντοχής και σε συνδυασμό με την 3η θέση που κατέκτησε χτες στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης κέρδισε την 1η θέση του αγώνα . 3η θέση στον αγώνα για τον Αντρέα Κωνσταντίνου με ένα τεχνικό πρόβλημα να του στερεί την δυνατότητα να διεκδικήσει την νίκη σήμερα παρά την εξαιρετική εμφάνιση του και την νίκη στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης χτες . Ποιο πίσω από τους δυο ο Γρηγόρης Μιχαήλ που επίσης τεχνικό πρόβλημα του στέρησε την διεκδίκηση θέσης στο βάθρο του αγώνα σήμερα παρά την καλή εμφάνιση και την μεγάλη προσπάθεια του σήμερα . Κατηγορία Εφήβων : Την 2η θέση κατέκτησε σήμερα ο Κωνσταντίνος Παυλίδης κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση χάνοντας από τον Βέλγο νικητή του αγώνα στα τελευταία στάδια του αγώνα και σε συνδυασμό με την 3η θέση στην ατομική χρονομέτρηση χτες φιγουράρει στην 7η θέση της μεικτής κατηγορίας Αντρών και Εφήβων . Μπράβο λεβέντες συνεχίζουμε σοβαρά και προσγειωμένα για τον επόμενο μας στόχο . Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ομάδα του ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES για την φιλοξενία και τον ωραίο ασφαλισμένο αγώνα που διοργάνωσε καθώς και τους γονείς που συνόδεψαν την ομάδα και πρόσφεραν πολύτιμη βοήθεια κατ στην διάρκεια των αγώνων . ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Οι εγγραφές στην ακαδημία ποδηλασίας συνεχίζονται κανονικά !!! Δώστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να γυμνάζονται σωστά και ασφαλισμένα κάτω από την καθοδήγηση εγκεκριμένων προπονητών!!! ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ : 99671512 .

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Omonoia Cycling (@cyclingomonoia) στις