Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ 7ος Αγώνας κυπέλλου ποδηλασίας δρόμου (PHOTOS)

7ος Αγώνας κυπέλλου ποδηλασίας δρόμου (PHOTOS)


Άψογη για ακόμη μια φορά η ομάδα μας στον 7ο Αγώνα κυπέλλου ποδηλασίας δρόμου που έγινε στην Αγροκηπιά κερδίζοντας τρεις πρώτες θέσεις σε μια πολύ απαιτητική και δύσκολη διαδρομή.

Στους έφηβους ο Κωνσταντίνος Παυλίδης έκανε εκπληκτική εμφάνιση και κέρδισε εύκολα την κατηγορία του , βγάζοντας όλο του τον αγώνα αποσπασμένος στο προπορευόμενο γκρουπ της κατηγορίας Ανδρών Στις κορασίδες η Ελένη Κουκουμά κάνοντας εξαιρετικό αγώνα και βρισκόμενη στο ξεκόλλημα της κατηγορίας της για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κέρδισε στο τελικό σπριντ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Στους Μάστερ 2 για ακόμη μια φορά ο Μιχάλης θεοχάρους έδειξε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκετε κερδίζοντας σχετικά εύκολα την κατηγορία του.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, ποδήλατο και υπαίθριες δραστηριότητες

Στους παίδες άτυχος ο Ανδρέας Κωνσταντίνου αφού είχε πτώση ενώ ήταν στο προπορευόμενο γκρουπ αθλητών ,παλικάρι όμως παρά τον τραυματισμό του από την πτώση συνέχισε τον αγώνα και τερμάτισε κανονικά.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, παπούτσια και υπαίθριες δραστηριότητες

Εβδομάδα πρωταθλημάτων με αρχή την Τετάρτη απόγευμα στις 15:30 με το πρωτάθλημα ατομικής χρονομέτρησης στην διαδρομή Περβόλια-Μαζωτός–Περβόλια και την Κυριακή με τον αγώνα αντοχής στην διαδρομή Μαθιάτης-Λυθροδόντας-Λεξέκο-Δελίκηπος–Μαθιάτης με 3 εκκινήσεις στις κατηγορίες 9:00,10:00 και 15:30.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάνουν ποδήλατο και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, υπαίθριες δραστηριότητες και κείμενο

Μπράβο μάγκες ,κεφάλια μέσα συγκεντρωμένα πάμε για τα πρωταθλήματα!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, ποδήλατο και υπαίθριες δραστηριότητες

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΕΣ 6-14 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ : 99671512

3 προπονήσεις την εβδομάδα (Τρίτη ,Τετάρτη, Σάββατο ) στο πάρκο Αθαλάσσας. Εγκεκριμένοι προπονητές από την διεθνή ομοσπονδία ποδηλασίας UCI.