Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Οι αντίπαλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο Elite

Οι αντίπαλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο Elite

2d109ce65288cca7c3dd8adf8a11c0d8_w800_h600
Η ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκλήρωσε αήττητη τις υποχρεώσεις της στον Όμιλο Λευκωσίας και τώρα έρχονται τα πιο δύσκολα. Στόχος ο τίτλος στο Elite.

Για να ολοκληρωθεί η αγωνιστική δράση των ομίλων του Πρωταθλήματος Παίδων U-17 Α’, Β’, Γ’, Δ’ Κατηγορίας απομένουν κάποιες εκκρεμότητες, όμως το σκηνικό με τις ομάδες που θα συνεχίσουν στο Πρωτάθλημα Elite ουσιαστικά έχει ξεκαθαρίσει.


Εκκρεμεί μια θέση στον όμιλο Λάρνακας και όπως ήδη ανακοινώθηκε θα ακολουθήσει η κλήρωση στις 7 Ιανουαρίου ενόψει της επόμενης φάσης.

Στον elite round θα περάσουν δώδεκα συνολικά ομάδες. Οι 3 πρώτες από τη Λευκωσία, οι 3 πρώτες από τη Λάρνακα, οι 3 πρώτες από τη Λεμεσό, οι 2 πρώτες από την Αμμόχωστο και η πρώτη ομάδα από τον όμιλο Πάφου.

Στο Premier Πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος η 4η και 5η ομάδα του ομίλου Λευκωσίας, η 4η και η 5η ομάδα του ομίλου Λάρνακας, η 4η και η 5η ομάδα του ομίλου Αμμοχώστου, η 4η, η 5η και η 6η ομάδα του ομίλου Λεμεσού και η 2η ομάδα του ομίλου Πάφου.

Η συμμετοχή στο Πρωταθλήματα Elite και Premier για τις ομάδες που θα προκριθούν είναι υποχρεωτική.

Για τις ομάδες που δεν προκρίθηκαν από τα περιφερειακά πρωταθλήματα, θα προκηρυχθούν από την Ομοσπονδία προαιρετικά πρωταθλήματα και εάν το επιθυμούν θα λάβουν μέρος.

Στον όμιλο Λευκωσίας / Κερύνειαςσυμμετείχαν 11 ομάδες, στον όμιλο Λάρνακας 8 ομάδες, στον όμιλο Αμμοχώστου 7 ομάδες, στον όμιλο Λεμεσού 12 ομάδες και στον όμιλο Πάφου 5 ομάδες.

Οι ομάδες που προκρίνονται στο Πρωτάθλημα Elite
Από τον όμιλο Λευκωσίας προκρίνονται ΟMONOIA, Αποέλ και Ολυμπιακός.

Από τον όμιλο Λεμεσού εισιτήριο πρόκρισης εξασφάλισαν Απόλλωνας (1), ΑΕΛ (1) και Ένωση Νέων Ύψωνα.

Από τον όμιλο Λάρνακας προκρίθηκαν Νέα Σαλαμίνα και Ανόρθωση και εκκρεμεί η τρίτη θέση.

Στην τρίτη θέση της κατάταξης αυτή τη στιγμή βρίσκεται η ΑΕΚ Λάρνακας με ένα βαθμό περισσότερο από την Αλκή, όμως η Αλκή έχει παιχνίδι σε εκκρεμότητα.

Συγκεκριμένα εκκρεμεί ο αγώνας της με τον Ερμή που θα διεξαχθεί στην Αραδίππου στις 27 Δεκεμβρίου.

Από τον όμιλο Αμμοχώστου εισιτήριο πρόκρισης εξασφάλισαν Ένωση Νέων Παραλιμνίου και Αγία Νάπα.

Από τον όμιλο Πάφου την πρώτη θέση εξασφάλισε η ΑΕΠ.

πηγή: cfa