Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις ομάδες Νέων και Παιδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις ομάδες Νέων και Παιδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

u21-apoel
Συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο η αγωνιστική δράση για τις ομάδες Νέων και Παίδων της Ομόνοιας.
U21: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Μετά τη σπουδαία νίκη της στο ντέρμπι «αιωνίων» με το ΑΠΟΕΛ (1-0 με γκολ του Αντρέα Παναγιώτου), η ομάδα των U21 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δίνει άλλο ένα ντέρμπι το Σάββατο κόντρα στην Ανόρθωση, στα βοηθητικά του Μακαρείου σταδίο, στις 11:30. Οι «πράσινοι» του Άθου Χρυσάνθου βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς πίσω από την αυριανή τους αντίπαλο και θέλουν τη νίκη, ούτως ώστε να «σκαρφαλώσουν» στο δεύτερο «σκαλοπάτι». Η ομάδα μας βρίσκεται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, ενώ θέλει να συνδυάσει ενδεχόμενη νίκη και με καλή εμφάνιση.
U17: ΟΜΟΝΟΙΑ – Α.Ε. ΠΑΦΟΣ
Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές θα κυνηγήσει η ομάδα των U17 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία φιλοξενεί την Α.Ε. Πάφου στο «Μακάρειο» στάδιο, την Κυριακή στις 11:00. Οι «πράσινοι» του Βαλεντίν Στεφάν «συγκατοικούν» με την Ανόρθωση στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έτσι θέλουν να φτάσουν στο 3Χ3, ούτως ώστε να συνεχίσουν την πορεία τους για κατάκτηση του τίτλου. Την περασμένη αγωνιστική, το «τριφύλλι» πέτυχε σπουδαία ανατροπή στο Παραλίμνι, καθώς αν και έχανε με 0-1 από την τοπική ομάδα, τελικά πέτυχε την ανατροπή και έφτασε στη νίκη με 3-1.
U15: ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΟΜΟΝΟΙΑ
Δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία περιμένει την ομάδα των U15 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ελίτ, καθώς αναμετράται την Κυριακή, στις 9:00, με την Ανόρθωση, στο γήπεδο των Κελιών. Το «τριφύλλι» έχει μαζέψει τέσσερις βαθμούς από τα δύο πρώτα του παιχνίδια, ενώ την περασμένη αγωνιστική εξήλθε ισόπαλο 1-1 με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο του «Ορφέα». Οι παίκτες του Χάρη Καλλικά παρουσιάζονται αποφασισμένοι να παλέψουν για την εκτός έδρας νίκη στο ντέρμπι, ούτως ώστε να μπουν από νωρίς στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας.
U13A: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ

Σοβαρή και πειθαρχημένη εμφάνιση θα κυνηγήσει στο παιχνίδι της κόντρα στον Εθνικό Λατσιών η ομάδα των U13 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ελίτ. Οι «πράσινοι» με έξι βαθμούς στο ενεργητικό τους βρίσκονται στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα, έτσι θέλουν με νίκη στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί αύριο (09:00) στο γήπεδο του «Ορφέα», για να πλησιάσουν τις πρώτες θέσεις


Πηγή : omonoia.com.cy