Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Επιτυχημένα τα φιλικά των ακαδημιών

Επιτυχημένα τα φιλικά των ακαδημιών

u13-xalk


Με επιτυχία διεξχθηκαν τα φιλικά παιχνίδια των ακαδημιών κόντρα στην Cyprus Elite Players,
μία ομάδα που αποτελείται από επίλεκτους ποδοσφαιριστές διαφόρων ακαδημιών ανά το παγκύπριο. Η Ακαδημία της ομάδας μας δημιούργησε για το σκοπό των φιλικών αγώνων τρεις ομάδες, οι δύο εκ των οποίων κατάφεραν να κερδίσουν.

– Γεννηθέντες 2003: Η ομάδα που αποτελείτο από ποδοσφαιριστές του προπονητικού κέντρου επίλεκτων, με ενίσχυση από το κλιμάκιο Λάρνακας, κατάφερε να κερδίσει με 4-3 με χατ-τρικ του Λοΐζου Λοΐζου και ένα γκολ του Αντρέα Ιωάννου.
– Γεννηθέντες 2002: Η ομάδα στελεχώθηκε από ποδοσφαιριστές των κλιμακίων Λεμεσού και Λάρνακας και παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε, έχασε τελικά με 7-4. Τρία γκολ για την ομάδα μας σημείωσε ο Νικόλας Κωνσταντίνου και ένα ο Γιώργος Μάξιμος Ζιπητής.
– Γεννηθέντες 2001: Η ομάδα που δημιουργήθηκε από ποδοσφαιριστές του προπονητικού κέντρου επίλεκτων, με μικρή ενίσχυση από το κλιμάκιο Πάφου, κέρδισε άνετα με 7-2. Από δύο γκολ σημείωσαν οι Μαρίνος Τζιωνής και Ενρίκε Κάττου, ενώ μία φορά σκόραραν οι Γιάγκος Κωνσταντίνου, Αλέξανδρος Αυλωνίτης και Κωνσταντίνος Κυπριανού.