Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις ομάδες Παίδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις ομάδες Παίδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

u21-apoel


Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτό το Σαββατοκύριακο οι ομάδες Παίδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενώ δεν θα αγωνιστεί η ομάδα των Νέων. Η ομάδα των U13 θα παίξει αύριο (09:00) στη Λεμεσό με τον Απόλλωνα, η ομάδα των U15 θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του «Ορφέα» την Κυριακή (09:00), επίσης τον Απόλλωνα, ενώ η ομάδα των U17 αναμετράται με την ΑΕΛ την Κυριακή (09:00) στη Λεμεσό. Αναλυτικά:

U13: ΑΠΟΛΛΩΝ – ΟΜΟΝΟΙΑ
Δύσκολη αποστολή περιμένει στη Λεμεσό την ομάδα των U13 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ελίτ αναμετράται με τον Απόλλωνα, σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί αύριο (09:00), στο γήπεδο της «Δόξας Πολεμιδιών». Η ομάδα του Πανίκου Μανώλη θα ψάξει την πέμπτη συνεχόμενή της νίκη, ούτως ώστε να συνεχίσει την προσπάθειά της για να έχει πρωταγωνιστική πορεία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας ισοβαθμώντας με τη 2η ΑΕΛ, έχοντας συγκεντρώσει 15 βαθμούς, μετά από πέντε νίκες και δύο ήττες, ενώ υπολείπεται έξι από την κορυφή. Ο αυριανός της αντίπαλος είναι στην 4η θέση, καθώς έχει συγκεντρώσει 13 βαθμούς.

U15: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ
Την επιστροφή στις νίκες θα επιδιώξει η ομάδα των U15 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μετά το ισόπαλο 3-3 της περασμένης βδομάδας στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Πάφο. Η ομάδα μας φιλοξενεί τον Απόλλωνα την Κυριακή (09:00), στο γήπεδο του «Ορφέα», στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ελίτ και θα επιδιώξει να κερδίσει, ούτως ώστε να ξεπεράσει στη βαθμολογία τον αντίπαλό της. Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην 3η θέση παραμένοντας αήττητη, μετά από τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ η Απόλλωνας είναι 2ος, με δύο βαθμούς περισσότερους απ’ την ομάδα μας.

U17: ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ
Άλλη μία δοκιμασία περιμένει την ομάδα των U17 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία θα ταξιδέψει την Κυριακή (11:00) στη Λεμεσό, για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ, στο γήπεδο της ΣΕΚ Αγίου Αθανασίου, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ελίτ. Η ομάδα του Βαλεντίν Στεφάν μετρά πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και θα επιδιώξει να μεγαλώσει το σερί της, ούτως ώστε να διατηρηθεί στην 1η θέση της βαθμολογίας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πέραν από την πρωτιά, διαθέτει τόσο την καλύτερη επίθεση, όσο και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

omonoia.com.cy