Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Δύσκολες αποστολές για Νέους και Παίδες

Δύσκολες αποστολές για Νέους και Παίδες

u21-apoel


Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτό το Σαββατοκύριακο οι ομάδες Νέων και Παίδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τις οποίες αναφέρουμε αναλυτικά ποιο κάτω:
U21: Ε.Ν.Π. – ΟΜΟΝΟΙΑ
Συνέχεια στην αντεπίθεσή της θέλει να δώσει η ομάδα των U21 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία αντιμετωπίζει το Σάββατο, στις 14:30, στα βοηθητικά γήπεδα του Δήμου Παραλιμνίου, την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το «τριφύλλι» προέρχεται από δύο σημαντικές νίκες σε ντέρμπι κόντρα στο ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση, έτσι θέλει το διπλό απέναντι στην Ένωση ούτως ώστε να συνεχίσει την προσπάθειά του για να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο του πρωταθλητή. Οι «πράσινοι» του Άθου Χρυσάνθου βρίσκονται στη 2η θέση της βαθμολογίας, έχοντας επτά βαθμούς λιγότερους απ’ την κορυφή.
U17: ΑΠΟΛΛΩΝ – ΟΜΟΝΟΙΑ
Δύσκολη δοκιμασία περιμένει την ομάδα των U17 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καθώς καλείται να πετύχει το διπλό μέσα στην Λεμεσό, σε βάρος του Απόλλωνα, σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Κυριακή, στο βοηθητικό του Τσιρείου σταδίου, στις 10:00, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ελίτ. Οι «πράσινοι» του Βαλεντίν Στεφάν μετρούν τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια (ΑΠΟΕΛ, Ένωση, Πάφο), έτσι βρίσκονται από νωρίς στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας τη φιλοδοξία να παραμείνουν εκεί μέχρι τέλους.
U15: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΝΙΚΟΣ&ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΡΗΜΗΣ
Τη δεύτερή της συνεχόμενη νίκη θα επιδιώξει η ομάδα των U15 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία θα αντιμετωπίσει την Κυριακή, στο γήπεδο του «Ορφέα», στις 9:00, τον Νίκο&Σωκράτη Ερήμης, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ελίτ. Το «τριφύλλι» μετρά δύο νίκες (Ένωση, Ανόρθωση) και μία ισοπαλία (Ολυμπιακό) και με τους επτά βαθμούς συγκομιδή βρίσκεται στις ψηλές θέσεις του πίνακα, έτσι θέλει το τρίποντο που θα του επιτρέψει να εξασφαλίσει καλύτερη θέση στη βαθμολογία.
U13: ΝΙΚΟΣ&ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΡΗΜΗΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ
Στο κοινοτικό γήπεδο της Ερήμης θα ταξιδέψει η ομάδα των U13 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Νίκο&Σωκράτη στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ελίτ. Οι «πράσινοι» προέρχονται από εντός έδρας νίκη σε βάρος του Εθνικού Λατσιών, έτσι θέλουν να «κολλήσουν» συνεχόμενες επιτυχίες, για να ανέβουν περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα, σε σχέση με την 4η θέση που κατέχουν σήμερα. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο, στις 09:00.