Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ντέρμπι αιωνίων το πρωί

Ντέρμπι αιωνίων το πρωί

u13-ael


Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν τις επόμενες μέρες οι ομάδες Νέων και Παίδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το Σάββατο θα γίνουν τρία παιχνίδια, καθώς η ομάδα των U17 υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα στο στάδιο του «Ορφέα» (11:00), η ομάδα των U15 αντιμετωπίζει το ΑΠΟΕΛ στο στάδιο του «Κύκκου» (09:00), ενώ η ομάδα των U13 στο στάδιο του «Ορφέα» (09:00) θα φιλοξενήσει την Αγία Νάπα. Την Τρίτη θα αντιμετωπίσουν οι U21 την Αλκή, στη Δρομολαξιά (14:30).

U21: ΑΛΚΗ – ΟΜΟΝΟΙΑ
Το διπλό θα επιδιώξει να πετύχει κόντρα στην Αλκή η ομάδα των U21 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Τρίτη (14:30), 26 Φεβρουαρίου, στο κοινοτικό στάδιο Δρομολαξιάς, στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος Νέων, έτσι θέλει μέσα απ’ τα εναπομείναντα παιχνίδια να μαζέψει όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς, ούτως ώστε να βελτιώσει τη θέση της στον βαθμολογικό πίνακα. Οι παίκτες του Παύλου Χρυσάνθου έχουν πετύχει τέσσερις νίκες και έφεραν μία ισοπαλία στα τελευταία τους πέντε παιχνίδια, κερδίζοντας αυτό το διάστημα το ΑΠΟΕΛ, την Ανόρθωση, την ΑΕΛ και τη Δόξα, ενώ εξήλθαν ισόπαλοι με την Ένωση στο Παραλίμνι.

U17: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Άλλο ένα δύσκολο εμπόδιο καλείται να ξεπεράσει η ομάδα των U17 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία το Σάββατο (11:00) θα υποδεχτεί τη Νέα Σαλαμίνα, στο βοηθητικό γήπεδο του Μακαρείου, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ελίτ. Η ομάδα μας βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, μετά από πέντε νίκες και μία ισοπαλία, έχοντας τέσσερις βαθμούς διαφορά από τους διώκτες της, ένας εκ των οποίων είναι και η επόμενή της αντίπαλος. Στα αξιοσημείωτα καταγράφεται το γεγονός πως η Νέα Σαλαμίνα διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, καθώς έχει πετύχει ένα γκολ περισσότερο από τη δική μας ομάδα. Ο Βαλεντίν Στεφάν και οι παίκτες του θα επιδιώξουν τη νίκη, ούτως ώστε να συνεχίσου τον δρόμο τους προς την κατάκτηση του τίτλου.

U15: ΑΠΟΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ
Ντέρμπι «αιωνίων» περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ελίτ των U15, καθώς η ομάδα μας θα φιλοξενηθεί στο στάδιο του «Κύκκου» από το ΑΠΟΕΛ, το Σάββατο (09:00). Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει 12 βαθμούς, μετά από τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες, έτσι υπολείπεται τεσσάρων του επόμενου αντίπαλού της που βρίσκεται στην 1η θέση. Οι παίκτες του Χάρη Καλλικά παρουσιάζονται αποφασισμένοι να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με πρωταρχικό στόχο τη νίκη που θα τους επιτρέψει να πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

U13: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ
Την Αγία Νάπα φιλοξενεί στο στάδιο του «Ορφέα» η ομάδα των U13 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το Σάββατο (09:00), στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ελίτ, με στόχο την επιστροφή στις νίκες, μετά την ήττα που είχαν δεχτεί την περασμένη αγωνιστική. Η ομάδα μας βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, έχοντας μαζέψει 15 βαθμούς και γι’ αυτό το λόγο θέλει το «τρίποντο» προκειμένου να βελτιωθεί στην κατάταξη.

omonoia.com.cy