Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Έτοιμοι για τίτλο!

Έτοιμοι για τίτλο!

u13-derbi


Συναρπαστικό φινάλε στο Προαιρετικό Πρωτάθλημα Παίδων U-13 Α΄, Β’, Γ΄, Δ΄Κατηγορίας.

Ο απολογισμός της προτελευταίας αγωνιστικής δημιούργησε νέα δεδομένα και ο τίτλος θα κριθεί στο φινάλε που περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις ΠΑΕΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ και Διγενής Ακρίτας Μόρφου – ΑΣΙΛ.

ΠΑΕΕΚ και ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκονται στους 30 βαθμούς και ακολουθεί ο ΑΣΙΛ με 29 βαθμούς, που επωφελείται μόνο με ισοπαλία στο ντέρμπι με την προϋπόθεση ότι θα κερδίσει στην έξοδο του στη Λευκωσία.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στη μέχρι τώρα διαδρομή πανηγύρισε δέκα νίκες και ηττήθηκε δύο φορές και έχει να επιδείξει συντελεστή τερμάτων 34-7.

Στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ βρίσκεται ο Γιάννος Λούρας και στο τελευταίο νικηφόρο 1-0 (66’ Χαραλάμπους) με τον Ηρακλή στην αρχική ενδεκάδα χρησιμοποίησε τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

Πογιατζή, Καουρτίσιη, Φιλίππου, Χρυσοστόμου, Κόκκινο, Σάββα, Μάρτιν, Χριστοφόρου, Χαραλάμπους, Μερακλή, Λοϊζου.

Να αναφέρουμε ότι οι δύο ομάδες συμμετείχαν στον ίδιο όμιλο στη φάση των επαρχιακών Πρωταθλημάτων. Στον πρώτο γύρο κέρδισε εκτός έδρας η ΟΜΟΝΟΙΑ με 1-0 και στο δεύτερο γύρο η ΠΑΕΕΚ με 3-0.

Ο 13χρόνος (22/01/2000) Αρτέμης Μαυροφτής και ο 13χρόνος (13/01/2000) Μάριος Χαραλάμπους σε αυτή τη διαδρομή πέτυχαν από επτά τέρματα.

Ακολουθεί ο Σταύρος Χριστοφόρου με πέντε τέρματα και με τρία τέρματα οι Μάμας Λοϊζου, Μαριάν Μαρτίνας, Μιχάλης Πλάτωνος και από ένα γκολ πέτυχαν οι Μιχάλης Καουρτσίσιης, Χρίστος Καρατζιάς, Αλέξιος Μερακλής, Άγγελος Σωτηρίου, Ανδρέας Σάββα και Ραφαήλ Πέτρου.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της ΟMONOIAΣ:
Ομόνοια-Διγενής Ακρίτας Μόρφου
1-0
ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια
1-0
Ομόνοια-Ομόνοια Αραδίππου
2-1
ΑΣΙΛ-Ομόνοια
2-1
Ομόνοια-ΘΟΪ Λακατάμιας
4-1
Ομόνοια-Αναγέννηση Δερύνειας
2-0
Φρέναρος-Ομόνοια
0-5
Ομόνοια-ΕΝ Παραλιμνίου
4-0
ΑΕΛ-Ομόνοια
1-3
Ομόνοια-ΠΟ Ξυλοτύμπου
8-1
Οθέλλος Αθηένου-Ομόνοια
0-3
Ομόνοια-Ηρακλής Γερολάκκου
1-0
ΠΑΕΕΚ-Ομόνοια Λευκωσίας
20/4

πηγή: cfa