Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Τι έκαναν οι ομάδες της ακαδημίας το Σαββατοκύριακο

Τι έκαναν οι ομάδες της ακαδημίας το Σαββατοκύριακο

1239254_585705591485638_1618473361_o


Υποχρεώσεις είχαν οι ομάδες των ακαδημιών μας αυτό το Σαββατοκύριακο, με τη διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής στα προαιρετικά πρωταθλήματα των Παίδων U13 και U15 και στα πρωταθλήματα Παίδων U17 και Νέων U21.

Στο Προαιρετικό Πρωτάθλημα Παίδων U13 Α’, Β’, Γ’, Δ’ Κατηγορίας οι ομάδες είναι χωρισμένες σε ομίλους ανά επαρχίες, στη Λευκωσία δημιουργήθηκαν δύο όμιλοι και η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει από μία ομάδα σε κάθε όμιλο. Στον Α’ όμιλο Λευκωσίας η ΟΜΟΝΟΙΑ(2) κέρδισε 3-1 το Διγενή εκτός έδρας και πέτυχε τη δεύτερη της νίκης στο πρωτάθλημα. Τη δεύτερη της νίκης πέτυχε και η ΟΜΟΝΟΙΑ(1) επί του Αποέλ με 2-1 για το Β’ όμιλο Λευκωσίας.

Το Προαιρετικό Πρωτάθλημα Παίδων U15 Α’, Β’, Γ’, Δ’ Κατηγορίας είναι και αυτό χωρισμένες σε ομίλους ανά επαρχίες. Η Λευκωσία έχει ένα όμιλο και σε αυτό συμμετέχουν 12 ομάδες. Ανάμεσα τους και η ΟΜΟΝΟΙΑ που την εβδομάδα που μας πέρασε εξήλθε ισόπαλη 1-1 με τον Ολυμπιακό, αυτή ήταν η δεύτερη της ισοπαλία μετά αυτή της πρεμιέρας με την Ανόρθωση.

Η ομάδα Παίδων U17 ηττήθηκε 2-0 στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα που έγινε στη Λεμεσό και έμεινε στους τρεις βαθμούς. Το φετινό Πρωτάθλημα Παίδων U17 Α’ Κατηγορίας αναμένεται να είναι πολύ ανταγωνιστικό και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από την ΟΜΟΝΟΙΑ για να κατακτήσει τον τίτλο για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Όσο αφορά την ΟΜΟΝΟΙΑ U21 στο πρωτάθλημα Νέων U21 Α’ Κατηγορίας κέρδισε 3-1 την ΑΕΚ σε εκτός έδρας παιχνίδι και ζευγάρωσε τις νίκες της, μάλιστα πάνω σε δύο δυνατούς αντιπάλους μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα την προηγούμενη αγωνιστική και πάλι εκτός έδρας. Η ομάδα των Νέων ξεκίνησε έτσι με τον καλύτερο τρόπο το φετινό πρωτάθλημα και βρίσκεται με το καλημέρα στην κορυφή, εκεί που θέλει να παραμείνει μέχρι το τέλος.