Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Η αγωνιστική δράση των μικρών

Η αγωνιστική δράση των μικρών

1269264_603928332996697_1387044630_o


Με δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία συνέχισαν οι ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αυτή την εβδομάδα για την 7η αγωνιστική στα πρωταθλήματα των μικρότερων ηλικιών. Σημαντικές νίκες πέτυχαν οι ομάδες των Νέων U21 και Παίδων  U17 στη προσπάθεια που κάνουν για να φτάσουν στην κορυφή, ενώ αντίθετα οι ομάδες Παίδων U13 ΚΑΙ U15 έχασαν έδαφος, που όμως δεν τις αφήνει πίσω όσον αφορά τις πρώτες θέσεις που δίνουν εισιτήριο για το πρωτάθλημα Elite. Αφού όπως είναι γνωστό τα  Πρωταθλήματα Παίδων U13 και U15 είναι χωρισμένα σε ομίλους και με την ολοκλήρωση τους οι ομάδες ανάλογα με τη βαθμολογική τους θέση στον όμιλο χωρίζονται σε δύο πρωταθλήματα, το Elite και το Premier.

Για το Προαιρετικό Πρωτάθλημα U13, στο οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει δύο ομάδες, αυτή η εβδομάδα δεν ήταν και η καλύτερη αφού δεν κέρδισε καμία από τις δύο ομάδες μας. Αρχίζοντας με την ΟΜΟΝΟΙΑ 2 που αγωνίστηκε το Σάββατο και μέχρι τότε μετρούσε μόνο νίκες γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα και έμεινε στους 18 βαθμούς. Οι μικροί δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα και έχασαν με 5-0 από το Αποέλ και τώρα θα ψάξουν στην επόμενη αγωνιστική με αντίπαλο το Χαλκάνορα να επιστρέψουν στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις. Για το Β’ Όμιλο Λευκωσίας η ΟΜΟΝΟΙΑ 1 εξήλθε ισόπαλη 1-1 με το Αποέλ, με αυτή να είναι η πρώτη της ισοπαλία αφού μέχρι τώρα μετρούσε 4 νίκες και 2 ήττες. Το επόμενο Σάββατο υποδέχεται τη ΜΕΑΠ και θέλει να κερδίσει για να μείνει στις θέσεις που οδηγούν στο πρωτάθλημα Elite.

Φωτορεπορτάζ από την ήττα της ΟΜΟΝΟΙΑ 2 και την ισοπαλία της ΟΜΟΝΟΙΑ 1

Η ομάδα Παίδων κάτω των 15 δέχθηκε την πρώτη της ήττα στο Προαιρετικό Πρωτάθλημα Παίδων U15 και έμεινε στους 14 βαθμούς, 7 λιγότερους από το πρωτοπόρο Αποέλ ήταν ο νικητής στο αιώνιο ντέρμπι με 2-0. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν παρουσιάστηκε στο γήπεδο  όπως τις προηγούμενες αγωνιστικές, δεν σκόραρε για πρώτη φορά φέτος και έχασε το παιχνίδι χωρίς αμφιβολία από τη δική της εμφάνιση. Τώρα η ομάδα μας βλέπει τη συνέχεια, όπου για την 8η αγωνιστική αντιμετωπίζει εντός έδρας το ΘΟΪ Λακατάμιας.

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα των Παίδων

Σκληρό καρύδι αποδείχτηκε για ακόμη μια φορά η ομάδα Παίδων κάτω των 17 που κέρδισε με 3-2 τη Δόξα εκτός έδρας σε ένα παιχνίδι που προηγήθηκε, έμεινε πίσω στο σκορ και έκανε την ανατροπή στο τελευταίο λεπτό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πήγε στην Περιστερώνα για να αντιμετωπίσει τη Δόξα ξερώντας ότι έχει μπροστά της ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά ήθελε τη νίκη για να μείνει στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Ο Χάρης Καλλικάς δεν σταμάτησε λεπτό να δίνει οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του και αν τους παροτρύνει να μην σταματούν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Κάτι που έκαναν και για αυτό πανηγύρισαν τη νίκη που τους κρατά στους 3 βαθμούς από την κορυφή. Επόμενος αντίπαλος η Νέα Σαλαμίνα εντός έδρας και οι πράσινοι θα επιδιώξουν να δώσουν συνέχεια στις νίκες.

Φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι στην Περιστερώνα

Την πέμπτη της νίκη σε 7 αγώνες πέτυχε η ομάδα του Φάτσιο Μπούις που νίκησε το Χαλκάνορα με το στενό 1-0. Το φετινό πρωτάθλημα Νέων είναι πολύ ανταγωνιστικό και όλες οι ομάδες παλεύουν τα παιχνίδια τους με στόχο να έχουν  κάποιοι βαθμολογικό όφελος. Στη χθεσινή αναμέτρηση η ΟΜΟΝΟΙΑ άνοιξε σχετικά νωρίς το σκορ και στη συνέχεια απειλήθηκε σε κάποιες φάσεις από την ομάδα του Δαλιού και λίγο έλειψε να ισοφαριστεί.  Η ομάδα των Νέων κυνηγά την κορυφή και δεν θα είναι ευχαριστημένη μέχρι να την φτάσει, εκεί που βρίσκεται μόνη πρώτη η Ανόρθωση έχοντας το απόλυτο. Αλλά για να το κάνει αυτό πρέπει να βλέπει τα παιχνίδια της πιο συγκεντρωμένα και οι ποδοσφαιριστές να είναι πιο ομαδικοί και να έχουν καθαρότερο μυαλό στα τελειώματα των φάσεων. Την επόμενη αγωνιστική η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει το Αποέλ, παιχνίδι πολύ σημαντικό ενόψει της συνέχειας και στην εβδομάδα που μπήκαμε όλοι πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να είναι πανέτοιμη η ομάδα για αυτό το παιχνίδι.

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα που έγινε στο βοηθητικό του ΓΣΠ