Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Συνέχεια στην δράση χωρίς διακοπή

Συνέχεια στην δράση χωρίς διακοπή

994851_588902941165903_527572039_n


Τον πέμπτο αγώνα τους για το φετινό πρωτάθλημα δίνουν ομάδες των ακαδημιών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αυτό το Σαββατοκύριακο. Μπορεί η ομάδα των ανδρών να μην έχει υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα λόγω εθνικών αλλά τα πρωταθλήματα των μικρών δεν σταματάνε.

Την αρχή στην αγωνιστική δράση του διημέρου θα κάνει το Σάββατο στις 9:00 η ΟΜΟΝΟΙΑ 1 που αντιμετωπίζει τη Δόξα στο γήπεδο του Ασπίς Γερίου για το προαιρετικό πρωτάθλημα U13 και τον Β όμιλο Λευκωσίας. Την προηγούμενη εβδομάδα η ομάδα μας δέχθηκε την ήττα από τον Ολυμπιακό και θέλει να επανέλθει άμεσα στις νίκες και αν αφήσει πίσω της το ανεπιτυχές αποτέλεσμα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ 2 αυτή την αγωνιστική έχει ρεπό, αφού λόγω του ότι στον όμιλο της υπάρχουν 7 ομάδες κάθε εβδομάδα μια ομάδα δεν έχει αγώνα.

Το Σάββατο αγωνίζεται και η ομάδα Παίδων U17 που θα δώσει το παιχνίδι για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ανόρθωση που είχε αναβληθεί πριν από 5 εβδομάδες. Σε τέσσερις αγώνες που έχει δώσει μέχρι τώρα η ομάδα του Χάρη Καλλικά κέρδισε τους δύο εντός έδρας, ενώ στους άλλους δύο εκτός έδρας έχασε. Η ομάδα της Αμμοχώστου είναι στην κορυφή και δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η περσινή πρωταθλήτρια και αν θέλει να κυνηγήσει τον τίτλο πρέπει να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο γήπεδο των Κελιών όπου θα γίνει το παιχνίδι.

Για την 5η αγωνιστική του προαιρετικού πρωταθλήματος Παίδων U15 η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Δόξα Κατωκοπιάς και θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, μετά φυσικά την επιβλητική νίκη της στον προηγούμενο αγώνα σκοράροντας 25 τέρματα. Ο Κυριάκος Χαϊλής οδηγεί μέχρι στιγμής την ομάδα στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας και αήττητη, με τους μόνους βαθμούς που χάθηκαν να είναι στις δύο ισοπαλίες σε ντέρμπι. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή στις 9:00 στο βοηθητικό γήπεδο «Κατωκοπιά» στην Περιστερώνα.

Να κάνει την πρώτη εντός έδρας νίκης της επιδιώκει αυτή την αγωνιστική η ομάδα Νέων U21 απέναντι στην Ομόνοια Αραδίππου. Το βοηθητικό του ΓΣΠ την Κυριακή στις 15:30 αναμένετε να περικυκλωθεί από κόσμο αφού δεν είναι λίγοι που παρακολουθούν τα παιχνίδια των Νέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η ομάδα του Φάτσιο Μπούις μετρά 10 βαθμούς στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές και βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας, σε αντίθεση με την ομάδα της Αραδίππου που είναι στην προτελευταία θέση με 3 βαθμούς.